Fotocollage van je vakantie

Fotocollage van je vakantie

Na een vakantie kom je vaak met een hoofd vol herinneringen en een camera vol foto’s weer thuis. Maar wat ga je vervolgens doen met zo’n harde schijf vol vakantiefoto’s? Met EasyCollage tover je je mooiste vakantiefoto’s met een paar clicks om in een prachtige collage. Binnen no time heb je een muur vol vakantieherinneringen.

Een collage maken is heel eenvoudig. Op de website van EasyCollage kun je kiezen uit een selectie met prachtige collages, ontworpen door hippe Nederlandse designers. Ga je voor de vrolijke vlinders van Onszelf, het Delfts blauwe design van Tante Beun of toch liever voor de kleurige vakantielabels van Million Dollar Design? Je hoeft alleen maar je favoriete ontwerp te kiezen en je foto’s erin te slepen. In een minuut of vijf veranderen je vakantiefoto’s in een prachtige collage.

easycollage_basic_raster_instagramInstagram
Sinds de komst van de smartphone nemen veel mensen tegenwoordig hun fototoestel niet eens meer mee op vakantie. Je pakt gewoon je telefoon, maakt een foto en laat het thuisfront meteen meegenieten via social media. Om ook al deze foto’s een mooie bestemming te geven, heeft EasyCollage een speciaal Instagramcollage met kleine vierkante vakjes ontwikkeld. Zo kun je extra lang nagenieten van je leukste mobiele herinneringen!

Share This