Ga voor industrieel in huis

Ga voor industrieel in huis

De industriële stijl is een populaire trend in 2019. Er zijn diverse manieren om jouw woning tot deze stoere stijl om te toveren. Wat is nou echt kenmerkend voor een industriële look? Hier vind je diverse leuke ideeën voor jouw huis.

Welke kleuren maken je kamer industrieel?

Wanneer je je huis echt industrieel wilt maken, moet je eigenlijk denken aan de kleuren die je kent uit de industrie. Deze zijn vooral donker en grauw: zwart, groen en grijs komen dus vooral voor. Dat betekent niet dat je geen andere kleuren kunt gebruiken.

Een modern industrieel interieur kent juist weer een combinatie van lichtere kleuren. Laat je inspireren door diverse woonzaken die de laatste trends voor jou presenteren in hun showroom.

leren bank in de woonkamer

Een opvallende woonkamer

In de woonkamer is een bank vaak het grootste meubel, deze kan je dus ook meteen de eyecatcher laten zijn door een variant te kiezen die veel industriële kenmerken heeft. Een leren bank met een cognac kleur wordt zeer vaak gebruikt als voorbeeld.

Daarnaast kan je kiezen uit vele mooie industriele tafels die je als eettafel kunt plaatsen in het geheel. Deze tafels zijn robuust en gaan erg lang mee in gebruik.

Originele stoere verlichting

In de diverse ruimtes thuis kan je uiteraard de ruimtes voorzien van opvallende verlichting. Denk aan grote, industriële lampen die bijvoorbeeld mooi boven een eettafel passen. Ook staande vloerlampen die je doen denken aan staande fotografielampen zijn erg populair. Ook lampen die al vele jaren oud zijn worden vaak herbruikt in een inrichting om het echte gevoel te laten spreken.

oude kloks gebruiken voor een industrieel interieurMaak het af met leuke accessoires

Ook je muren kan je aankleden met stijlvolle accessoires. Dit kunnen oude kaarten zijn, schilderijen of bijvoorbeeld verweerde grote klokken.

Metalen en houten producten passen altijd in deze stijl.

Share This