Garantie

Defecten
Ons retourbeleid is per product verschillend omdat het altijd afhankelijk is van zowel het artikel zelf als van de fabrikant. We kunnen u daarom op deze pagina niet verder helpen. Treft u de pech van een verkeerde of beschadigde bestelling, laat het ons dan meteen weten via support@planetfem.com, dan sturen we u de retourinstructies zoals die van toepassing zijn op het betreffende artikel direct toe.

Bij een foutieve levering draagt Planetfem bij ontvangst van het geretourneerde, ongebruikte en onbeschadigde artikel zorg voor een spoedige herstelzending.

Fabrieksgarantie
Planetfem garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld, en staat daarmee in voor de fabrieksgarantie van het aan u geleverde product.

Deze garantie vervalt
• bij nalatige omgang met het artikel,
• bij opzettelijke beschadiging van het artikel en
• indien anderen dan Planetfem zonder toestemming van Planetfem herstel- of andere werkzaamheden aan het product hebben gepleegd.

Vragen of klachten
Mocht u nog vragen hebben over het garantiebeleid van Planetfem of een klacht hebben over een geleverde bestelling, neemt u dan contact op met onze Support afdeling via support@planetfem.com Vergeet hierbij alstublieft niet uw naam en ordernummer te vermelden. U krijgt op werkdagen binnen 24 uur antwoord.