Get minxed!

Get minxed!

Een leuk patroontje op je nagels kost veel tijd en moeite. Wil je toch een ingewikkeld ontwerp? Probeer dan eens de Minx manicure!

 

 

 

minx nailsEen leuk patroontje op je nagels kost veel tijd en moeite. Soms wordt al je harde werken niet eens beloond. Één misstap en je nagels zijn verpest! Wil je toch een ingewikkeld ontwerp? Probeer dan eens de Minx manicure! Deze uit California afkomstige uitvinding is in Amerika al een grote hit. De metallic Minx nagels werden al gespot bij de shows van Missoni en Alexander McQueen. Celebs als Beyonce, Rihanna, Katy Perry en Kim Kardashian staan in de rij om hun nagels te customizen.

 

Hoe werkt het?

MINX is een flinterdunne folie. Die wordt voorzichtig op de nagels geplaatst en daarna warm en soepel gemaakt door middel van hitte. Je kunt kiezen tussen eindeloos veel printjes en kleuren. De manicure gaat uiterlijk twee weken lang mee, al  moet je er natuurlijk niet de afwas mee gaan doen!

 

Je kunt uiteraard zelf aan de slag, maar je nagels laten doen door een Minx styliste wordt aanbevolen. Minx folies kun je hier kopen.

 

Een ingewikkeld design was nog nooit zo makkelijk!

 

Share This