Gezelligheid aan tafel met het gourmetstel

Gezelligheid aan tafel met het gourmetstel

Het kan zo fijn zijn, heerlijk samen eten met de hele familie of met vrienden. Maar niet iedereen is een keukenprinses en ook niet iedereen heeft tijd om een uitgebreid meer-gangen-menu te bereiden. Dan zijn er nog verschillende voorkeuren waar rekening mee gehouden moet worden. Zijn er vegetariërs bij, wie heeft welke allergie, en eten de kinderen ook mee? De ideale oplossing is gourmetten – voor elk wat wils en gemakkelijk en snel voor te bereiden.

Voor grote en kleine groepen

Je hebt ja gezegd om het jaarlijkse familiediner te organiseren, maar dan breekt het zweet je uit. Je zit middenin een drukke periode op het werk, ziet in je agenda dat je de hele week al vol hebt staan met afspraken, en je kinderen zwemmen de middag voor het etentje ook net af.

De ideale oplossing in dit soort gevallen is om de gourmetset van zolder te halen. De Nederlandse markt is helemaal ingericht op het soepel laten verlopen van een avondje gourmetten. In de supermarkt en bij de slager liggen heerlijke gourmetpakketten voor je klaar, eenvoudiger kan het bijna niet. Met een lekker pannenkoekenbeslag kunnen de kinderen, en natuurlijk ook de volwassenen, heerlijke pannenkoekjes maken in de gourmet pannetjes. Een paar lekkere (zelfgemaakte) sausjes en een uitgebreide keuze aan vees, vis en groenten, en er kan niets meer fout gaan. Of je nou een romantisch diner plant met een 2 persoons gourmetstel, of met acht mensen achter het gourmetstel zit, gourmetten kan altijd.

Populair in Nederland

In Nederland zijn we helemaal gek op gourmetten en racletten. We zetten massaal het gourmetstel op tafel bij etentjes en tijdens de feestdagen. Omdat je helemaal zelf kunt kiezen wat er in jouw pannetje gaat, is het een traktatie voor iedereen. Het bezig zijn met eten bereiden zorgt voor leuke interactie. Het wordt niet saai, want iedereen is lekker bezig.

Er is nauwelijks ruimte voor heftige discussies, en door de interactie zullen niet snel pijnlijke stiltes vallen – daar houden Nederlanders van. Een lekker mals en sappig stukje vlees of heerlijke groenten of vis, in combinatie met een stukje versgebakken stokbrood. Met een goed gourmetstel heb je alles in huis voor een makkelijk voor te bereiden, maar oh zo gezellige diner met familie en vrienden.

Share This