Gezond leven doe je zo

Gezond leven doe je zo

Gezond leven doe je zo is de titel van het nieuwe lifestyleboek over gezonde voeding, beweging en ontspanning. Speciaal voor iedereen met een druk leven, maar die wel aandacht wil besteden aan een gezond lijf.

Na het overweldigende succes van Het Groene Smoothie Boek komen Jennifer en Sven, oprichters van de gezond levenpopulaire website Voedzaam & Snel, nu met Gezond leven doe je zo! Jennifer en Sven: ‘Het boek bevat 100 gemakkelijke en smakelijke recepten, weekmenu’s en overzichtelijke boodschappenlijstjes. We gaan uit van betaalbare producten die gewoon in de supermarkt te koop zijn. Dat is wel zo makkelijk met alle volle agenda’s. Daarnaast is er ook aandacht voor beweging en ontspanning.’

Jennifer en Sven staan voor lekker, praktisch, gezond en gevarieerd eten. Ze baanden zich een weg door alle zin en onzin die wordt geschreven over voeding en ze verschaffen heldere informatie en lekkere recepten aan hun volgers.

Recept aubergine en courgette met garnalen en mango

Dit heb je nodig
1 aubergine
1 courgette
15 g kokosolie
1 mango
2 g munt
150 g roze garnalen

Zo maak je het
Snijd de uiteinden van de aubergine en de courgette en het vruchtvlees in blokjes. Laat de kokosolie heet worden in een koekenpan en bak de aubergine met zout 4 minuten op middelhoog vuur. Schep de blokjes af en toe om. Schil intussen de mango. Snijd het vruchtvlees van de pit en dan in blokjes. Snijd de munt fijn. Voeg de courgettestukjes toe aan de aubergine en bak ze 3 minuten mee. Voeg nu de mango, garnalen en munt toe bak alles nog 2 minuten.
gezond leven doe je zoGezond leven doe je zo!
Auteurs: Jennifer en Sven
Prijs: € 19,99
ISBN: 9789021559391
Kosmos Uitgevers

Share This