Zorg voor een glimlach op Valentijnsdag

Zorg voor een glimlach op Valentijnsdag

Het is bijna Valentijnsdag en dat betekent dat de winkels weer vol liggen met Valentijns spullen. Ongetwijfeld ben je al spullen zoals hartjes chocolade, knuffels en Valentijnskaarten tegen gekomen.

Deze dag kan voor sommige mensen heel leuk zijn omdat ze net in een nieuwe relatie zitten of al een paar jaar samen zijn. Maar er zijn natuurlijk ook veel mensen die single zijn en geen Valentijn hebben. Dit hoeft natuurlijk niet een hele vervelende dag voor ze te zijn omdat ze geen Valentijn hebben. Je kunt het natuurlijk ook met je vrienden vieren omdat het een dag is die je viert met de mensen van wie je houdt.

Schermafbeelding 2016-02-10 om 18.08.56Post-NL doet iets heel leuks voor Valentijnsdag dit jaar. Je kunt namelijk een speciale postzegel versturen met je eigen luchtje. Als je op deze postzegel een luchtje spuit, verschijnt er een kus die heel lekker ruikt. De postzegel verandert in een Kuszegel waardoor iedereen een zeer persoonlijke Valentijnskaartje kan sturen, en zo bezorgt Post-NL weer volop liefde in Nederland.

Hoe werkt het!Schermafbeelding 2016-02-10 om 18.08.11

De Kuszegel zet je op de Valentijnskaart of envelop. Met de speciale Kuszegel dat uniek in de wereld is, kunnen mensen die geen lippenstift dragen, of mannen een kus op hun kaart zetten. Door het luchtje op de Kuszegel te spuiten herken je meteen van wie je het gekregen hebt. Je hoort echter niet te weten wie je Valentijn is…

Vanaf 9 en 12 Februari is de Kuszegel te verkrijgen bij een Primera of The Read shop. Koop een Valentijnskaart en je krijgt een Kuszegel er gratis bij. Verstuur de kaart op vrijdag 12 Februari voor 17:00 uur binnen Nederland., dan zorgen de postbezorgers er voor dat jou kaart op 14 Februari netjes op de deurmat valt.

 

 

Share This