Groen, sportief, stylish

Groen, sportief, stylish

De nieuwe kledinglijn van Miss Green staat voor lekker zittende kleding voor thuis, om in te sporten of naar het strand.

miss greenDeze nieuwe lijn is multifunctioneel en voor heel wat doeleinden en momenten geschikt. Sporten, yoga oefeningen, in en rond het huis rommelen, op de bank hangen, in de zon op het strand of in de tuin, … alles kan in deze fijne kleding.

 

 

broekje

Biologisch katoen

tanktopDe kleding is gemaakt van biologisch gecertificeerde katoen. Het is een beetje dikkere kwaliteit en de binnenkant is superzacht omdat het gebrushed (=geborsteld) is. De tanktop en het shirt zijn gemaakt van een bamboe / katoen mix. Alles is gemaakt in een GOTS-gecertificeerd naaiatelier en stoffenfabriek in Turkije. Daarmee zijn goede arbeidsomstandigheden gegarandeerd en verdienen de arbeiders een eerlijk loon. Helemaal zoals Miss Green het wil; want alles begint bij een goede basis. Niet alleen bij je garderobe maar ook bij de mensen waarmee je het maakt.

 

shirt

Levensduur

De duurzaamheid van Miss Green zit ‘m niet alleen in het productieproces. Duurzaam betekent voor Miss Green ook dat kleding langer moet meegaan. En als kleding een langere levensduur moet hebben, dan moet de pasvorm ook goed zijn. Goede patronen zorgen ervoor dat de kleding van Miss Green op het Hollandse vrouwenlijf gesneden is. Zo is Miss Green een bewust label voor de drukke vrouw met items die onderling en met je bestaande garderobe eindeloos gecombineerd kunnen worden en lang mooi blijven.

 

broekDe kleding is te koop via www.miss-green.nl.

Share This