Haarkrijt: kleuren in je haar

Haarkrijt: kleuren in je haar

Het is begonnen met pastelkleuren in je haar. Maar daar is het niet bij gebleven. Je kunt eigenlijk alle kleuren in je haar doen met haarkrijt. En wie durft doet zelfs een kleurtje in zijn wenkbrauwen.

Als je mee wilt doen aan deze trend hoef je niet meteen ‘all the way’ te gaan. Je kunt alleen een paar highlights in een kleur in je haar aanbrengen. Of highlights in verschillende kleuren. Het geeft ook steeds weer een ander effect: het is speels, maar toch heel vrouwelijk en volwassen. Je moet natuurlijk wel even kijken welke kleuren het best bij jouw haar en bij je gezicht passen.

Sprookjesachtig
Je kunt er ook voor kiezen om je haar helemaal in een of meerdere (pastel)kleuren te verven. Als je blond haar hebt kun je kleuren kiezen die bijna niet te zien zijn of juist voor hele opvallende tinten. Zeker de pastelkleuren in roze, blauw en groen hebben een sprookjesachtig effect.

sku_57767_3_zpsa2884e9a

images-3

images-4

wenkbrouwen

dealimage

images-1

images

 

 

 

Haarkrijt
Ga je voor een permanente kleuring, dan kun je het beste even naar de kapper gaan voor advies en om het te laten doen. Dit zijn geen kleuringen waar je zelf mee gaat experimenteren. Tenzij het uitwasbaar is. Je kunt nu overal krijtjes kopen in allerlei kleuren om je haar mee te ‘verven’. En dat was je er zo weer uit. Je kunt ervoor kiezen om halverwege het haar te beginnen met krijten of helemaal vanaf de haarinzet.

 

Fotocredits: fashionmeetsbeauty.nl

Share This