Het geheim van de chef

Het geheim van de chef

Deze week is Het geheim van de chef per seizoen verschenen. Het boek waarin ’s werelds meest temperamentvolle chef Gordon Ramsay laat zien hoe je met ingrediënten van het seizoen kunt koken als een echte topchef.

Het is niet alleen de culinaire mode, maar vooral ook veel lekkerder: eten volgens de seizoenen. Zo hebben tomaten de meeste smaak in de zomer en eet je sinaasappels bij voorkeur in de winter. Maar ook paddenstoelen, vlees en vis kennen hun seizoen. Dit boek bestaat uit recepten die gebruikmaken van ingrediënten in hun topseizoen en gerechten die op hetzelfde seizoen aansluiten. De overige ingrediënten zijn het gehele jaar door verkrijgbaar. De meeste recepten zijn relatief eenvoudig, omdat producten uit het seizoen het lekkerst zijn als ze simpel worden bereid.

De chef
Gordon Ramsay is al jaren een van de bekendste chefs ter wereld: naast vele sterren heeft hij ook een flink aantal kookboeken en kookprogramma´s op zijn naam staan. Al is zijn persoonlijkheid veelbesproken, zijn skills in de keuken staan buiten kijf.

Het geheim van de chef per seizoenimage003
Auteur: Gordon Ramsay
Verschenen op 25 augustus 2013
Prijs: € 14,95
ISBN: 9789021554174
Kosmos Uitgevers

 

Foto: deliciousmagazine

Share This