Hippe regenlaarzen

Hippe regenlaarzen

Bostons zijn hippe regenlaarzen. PlanetFem geeft ze weg!

Met warme, droge voeten hip door de regen. Dat kan met Bostons! PlanetFem kwam deze leuke regenlaarzen tegen op internet. De laarzen hebben het model van een cowboylaars en een hippe print.

 

De zussen Maria en Thea zagen de laarzen voor het eerst in Amerika en waren verliefd. Het bleek een flinke klus om de laarzen naar Nederland te halen. De zussen besloten daarom om een eigen merk op te zetten zodat iedereen in Nederland hip door de regen kan: Bostons.

 

Er zijn op dit moment twee verschillende modellen: een hoge en een lage laars. Het hoge model is er in twee verschillende prints en kost € 59,95. Ook het lage model is er in twee verschillende prints, deze kost € 54,95. Alle laarzen zijn verkrijgbaar vanaf maat 36 tot en met 41. De prijzen zijn inclusief verzendkosten en je krijgt er een rugzakje bij. Je kan de laarzen makkelijk bestellen via info@bostons.nl.

 

PlanetFem mag 4 Bostons weggeven! Kijk op de website op welk model jij kans wil maken. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief o.v.v. Bostons en laat ons weten welk model jij wil winnen. Vergeet jouw maat niet te vermelden.

Share This