Hoe creëer je een betere toekomst? (Video) – Ingun Bol – Word Up! (Engels)

Als er een ding is wat Ingun Bol goed weet, is hoe je een betere toekomst kunt creëren. Een toekomst van geluk en zekerheid waar je zelf je eigen regels bepaalt. Zekerheid? Hoor ik je vragen – Zekerheid bestaat toch niet?  In traditionele zin misschien niet maar Ingun bedoelt deze zekerheid op een andere manier, een manier die voor iedereen mogelijk is.

In deze aflevering van Word Up! vertelt Ingun Bol van Fit4change haar verhaal over hoe zij zekerheid wist te creëren door juist de zekere wereld van een vaste baan te verlaten. Wat Ingun betreft zijn inkomsten in de vorm van een vaste baan niet de enige manier om financiële zekerheid te krijgen. In tegendeel zelfs. De economische crisis heeft zelfs een einde gemaakt aan dit idee. Wie ooit dacht een baan voor het leven te hebben  zal nu voor een onaangename verrassing staan. Hoe dan ook, het leven bestaat niet alleen uit werken. Wat dacht je van geluk, plezier en tijd hebben om bij je familie te zijn of simpelweg een beetje tijd voor jezelf te hebben?

Moeten wij ons zorgen maken over de veranderingen binnen het economische klimaat? Volgens Ingun niet. Er zijn meerdere manieren om inkomsten te verdienen met werk waar je echt van houdt. Ingun geeft in deze aflevering van Word Up! haar 3 gouden tips om een betere toekomst te creëren.

Share This