Hoe gebruik je een vibrator? (NSFW)

Hoe gebruik je een vibrator? (NSFW)

Mits je de juiste techniek toepast, kom je met behulp van een vibrator heerlijk en snel klaar. Raak in de juiste stemming, plaag jezelf en stimuleer je met je speeltje rond de vagina. Daarna stimuleer je pas de clitoris en doe je wisselend hetzelfde aan de binnenkant en stimuleer je uiteindelijk meerdere plekken tegelijk.

Doe je dat, dan kan een orgasme niet uitblijven.

relax en ontspanOntspan je!

Sta je dan, met je pas gekochte vibrator, waarvan er op jaarbasis overigens een miljoen van over de toonbank gaan. Wat is nou eigenlijk precies de bedoeling? Bij je nieuwe toy wordt geen gebruiksaanwijzing gegeven, vandaar dat we hier- speciaal voor jou- wat tips geven als je nog niet vertrouwd bent met het gebruik van dit goed verkochte speelgoed – een dildo met een motortje- voor in de slaapkamer. Houd het bij je eerste vooral simpel en klein.

De uitvoeringen met krommingen, ribbels en andere bijzonderheden, dat komt later allemaal wel. Hoe jij je speelgoed precies gaat gebruiken, is een kwestie van smaak. Is een zoektocht naar wat jij lekker vindt. En dat is voor iedereen anders. Besef altijd dat je orgasme heftiger voelt als je helemaal ontspannen bent. En ben jij een vrouw met geduld, stel je orgasme dan een paar keer uit. Je orgasme zal alleen maar in hevigheid toenemen.

Glijmiddel

In je ontdekkingstocht met je vibrerende vriendje neem je alle tijd. Zowel voor- als achteraf. Zorg dus dat je ongestoord aan de slag kunt, doe desnoods je kamerdeur op slot. Om in de stemming te komen dim je de lichten en zet je je favoriete muziek op. En als je het prettig vindt om porno te kijken, doe dat nu ook. Ben je ontspannen? Doe dan wat glijmiddel op de vibrator en laat ‘m heerlijk trillen rond je supergevoelige plekjes en ervaar de eerste keer de sensatie van je sextoy. Ben je gewend, stimuleer dan de vagina. Ook nu begin je weer heerlijk rustig en zo ontdek je vanzelf wat je lekker vindt. Hoe geiler je wordt en hoe meer je gaat verlangen naar je orgasme, hoe groter de climax zal zijn.

Heerlijk orgasme

Maak jezelf helemaal gek door met je toy een cirkel rond je vagina te trekken en wrijf ‘m langs je buitenste schaamlippen. Geef lichte druk rond je vagina, liefst van onder naar boven tot je clitje aan toe. Raak je clitje heel even en begin weer onderaan. Geheid dat jij een orgasme gaat beleven die z’n weerga niet kent.

 

Share This