Hoe je je relaties kunt verbeteren

Hoe je je relaties kunt verbeteren

We weten allemaal hoe belangrijk het is om goed te zorgen voor de relaties tussen ons en de mensen van waar houden. Maar dit verloopt niet altijd even makkelijk. Het is erg moeilijk om een band op te bouwen en hem nog levend te houden. Vandaag geven advies wat je zal helpen met het verbeteren van de relaties in je leven.

durf te communiceren - planetfem1. Durf te communiceren.

Dit is de belangrijkste tip die ik je kan geven vandaag. Communicatie is key. Vertel eerlijk hoe je je voelt, onder elke situatie. Zeg niet het een als je het ander bedoeld. Eindig een argument niet met OK, dit is een no go.

Wees niet bang om jezelf kwetsbaar op te stellen. Het is een vorm van kracht. Het is belangrijk dat je durft te zeggen hoe je je voelt. Dit zorgt voor meer doorzichtigheid in de relatie en dit maakt alles zoveel makkelijker.

don't settle - planetfem2. Don’t settle

Dit is een hele belangrijk in het leven. Settle niet voor iets dat niet aan jouw eisen voldoet. Jij weet wat je wilt, verlaag je lat daarom niet. Besef dat je beter verdient dan dat. en loop door. Ik merk dat veel mensen problemen hebben met het inzien dat ze beter verdienen dan dat ze toelaten. Mensen behandelen je alleen maar op de manier die jij toelaat. Hiermee bedoel ik dat wanneer iemand jou kwets of slecht behandeld dat je dus WEG MOET LOPEN.

3.Wees kieskeurig met de mensen in je leven

Kijk eens goed naar de 5 mensen waar je het meeste tijd mee besteed. Zijn dit mensen die je helpen om jezelf te verbeteren? Zijn ze supportive? Zorgen ze voor een positieve sfeer of brengen ze je juist omlaag. Voel je je ongemakkelijk wanneer ze die rare opmerkingen over je kleding maken? of wanneer ze iets doorvertellen wat privé had moeten zijn. Wees kieskeurig met wie je je tijd besteed zorg er voor dat de mensen in je leven voor een positieve bijdragen zorgen. Al die extra drama en andere onzin heb jij niet nodig.

 

4. Wees niet bang om alleen te zijn.wees niet bang om alleen te zijn - planetfem

Een van de belangrijkste dingen die je in het leven leert is om van jezelf te houden. En dit is erg lastig om te doen.

Mensen willen allemaal het gevoel hebben dat ze erbij horen en zijn daarom bereid om zichzelf te aan te passen om bij iets te horen. Denk maar aan mee rodelen over de stagiaire,omdat je collega’s haar niet mogen of het stoppen van het dragen van korte rokjes omdat je vriendje het niet leuk vind.

Stop daarmee! Als je vriendje jouw kledingkeuze niet leuk vind kan hij een andere vriendin zoeken. Jij moet leren om helemaal van jezelf te kunnen houden. En durven om weg te lopen en voor jezelf te kunnen zorgen het is beter om alleen te zijn dan met slecht gezelschap te zijn .

5. Maak tijd vrij

Maak tijd vrij voor de mensen van waar je houdt . Laat ze merken dat ze een speciaal plekje in je hart hebben, door samen tijd door te brengen. Vertel ze wat je zo in hen bewonderd en twijfel nooit om te zeggen dat je van ze houdt.

 

Share This