Hoe laat je je toilet frisser ruiken

Hoe laat je je toilet frisser ruiken

Heeft jouw toilet ook een vreemd luchtje? Een toilet dat naar ruikt kan de volledige toilet- of badruimte een vieze geur geven. Wil jij bijvoorbeeld lekker in bad, maar heeft het toilet een vieze geur? Dan is het badderen opeens niet meer zo ontspannend.

Wil jij weten hoe je jouw toilet altijd fris kunt laten ruiken? Lees dan gauw verder. In dit artikel lees je handige tips hoe je jouw toilet eenvoudig fris krijgt.

Wc-reinigers

Er zijn veel verschillende wc-reinigers die jouw toilet altijd heerlijk laten ruiken. Kies bijvoorbeeld voor wc-blokjes die bij iedere spoelbeurt een kleine hoeveelheid schoonmaakproduct loslaten. Zo wordt naar iedere spoelbeurt het toilet gereinigd en ruikt het altijd heerlijk fris.

Gedroogde bloemen gedroogde bloemen om je toilet fris te houden

Een wc-spray is perfect om de geur direct te maskeren, maar wil je dat het toilet altijd lekker ruikt? Gebruik dan gedroogde bloemen.

Hang bijvoorbeeld gedroogde lavendel aan het plafond of leg een potje met gedroogd rozen op de wastafel. Zo ruikt jouw toilet altijd heerlijk naar bloemen.

Een whirlpool

Is het de wc op de badkamer die altijd een vreemd luchtje heeft? Dan kan jouw badkamer zelf ook de oplossing zijn. Door bijvoorbeeld een whirlpool kopen, kun je jouw badkamer en toilet direct een fijne geur geven. Na het gebruik van de whirlpool ruikt de badkamer namelijk direct heerlijk fris.

gebruik cola om je toilet frisser te laten ruikenCola

Heeft jouw toilet een bruine aanslag? Dit kan voor vieze geurtjes zorgen. Ben jij geen schoonmaakprinses? Dan is de cola truc de beste oplossing. Doe voor het slapengaan een liter cola in de wc en laat dit de hele nacht intrekken.

De stoffen in cola hebben een unieke eigenschap om de bruine aanslag uit de wc te verwijderen. Haal ‘s ochtends de borstel door de wc en jouw toilet is weer helemaal schoon.

Baking soda

Heeft jouw toilet een nare geur, maar heb je geen wc-reiniger is huis? Ook dan kun je jouw wc fris laten ruiken. Gebruik bijvoorbeeld baking soda om jouw toilet flink te reinigen. Doe een aantal eetlepels met baking soda in het toilet en laat het zo’n 5 minuten intrekken. Daarna spoel je het toilet om en geniet je van een brandschone troon.

Geniet eenvoudig van een schoon en fris toilet. Er zijn genoeg handige trucjes waardoor jij jouw toilet altijd fris laat ruiken. Je hoeft nooit in verlegenheid worden gebracht na jouw toiletbezoek. Reinig jouw toilet met regelmaat en maak gebruik van handige trucjes om het kleine kamertje altijd heerlijk te laten ruiken.

 

Share This