Hoe maak je je huis winterproof?

Hoe maak je je huis winterproof?

Gezellig, de winter, heerlijk met elkaar knus voor de kachel…. Toch? Maar niet ieder huis heeft een kachel om knus voor te liggen op een schapenvachtje. Hoe maak je je huis toch heerlijk winterproof?

Infrarood verwarming

Ooit wel eens gehoord van infrarood verwarming? Het biedt talloze voordelen op de traditionele manier van verwarmen. Zo zorgt het voor minder allergische reacties, doordat de infraroodstraling niet voor luchtcirculatie zorgt. Hierdoor heb je dus minder huisstofmijt en bijvoorbeeld pollen door de lucht dwarrelen.

Omdat infrarood niet de lucht verwarmt maar de objecten zelf, denk aan wanden of zelfs plafonds, is droge lucht ook verleden tijd. En zo zijn er nog veel meer voordelen om infrarood verwarming te kopen, maar laten we eens teruggaan naar dat schapenvachtje voor de open haard. In plaats daarvan kan je ook kiezen voor een verwarmingszuil of ga voor een model, zoals de Diamant, die wel heel dicht bij een heerlijke kachel komt. En dat ook nog eens warmte geeft in alle richtingen!

Bij redwellinfraroodverwarming.nl kan je je hart ophalen, want naast deze Diamant kan je er bijvoorbeeld ook terecht voor eigen wanddecoratie met infrarood elementen! Hoe decoratief wil je je verwarming hebben?

Verlichting

In de winter is het alweer vroeg donker. Verlichting is dan ook een must en draagt zeker bij aan de sfeer in huis. Kies voor een kleur licht wat je aanspreekt. Feller waar het nodig is, zachter als het puur om de sfeer gaat. Speel eventueel eens met de kleur van je verlichting! Maak een mooi decoratief geheel door voor mooie lampen te kiezen die bij je interieur passen. Ook de verwarmingselementen van Redwell zijn in prachtige uitvoeringen te koop die met je lampen een mooie aanwinst kunnen zijn voor je interieur!

Kies je voor gemak?

Lui op de bank en geen zin om steeds op te moeten staan om de gordijnen te sluiten, de verwarming hoger te draaien of de televisie aan te zetten? Gelukkig is dat in deze tijd ook helemaal niet nodig meer. Duik eens in de mogelijkheden om met een druk op de knop alles voor je aan of uit te zetten! Zo kan jij ondertussen heerlijk warm worden en blijven snoezelen bij je verwarmingsbron, ongeacht wat dat dan ook mag zijn! Nu de koffie nog…

Share This