Hoe slaap jij het liefst?

Hoe slaap jij het liefst?

De meeste mensen hebben een voorkeurshouding in hun slaap. De een slaapt meestal op zijn zij, de ander op zijn buik. Maar wist je dat je slaaphouding ook iets vertelt over je persoonlijkheid?

Foetushouding
De meeste mensen slapen in op hun zij met de benen opgetrokken. Wie zo slaapt lijkt stoer, maar is eigenlijk heel gevoelig. Dit type mens kijkt vaak de kat uit de boom en het kost wat tijd voor je ze leert kennen.

Als een (hout)blok
Slaap je als een houtblok dan lig je op je zij met je armen en benen gestrekt. Als je zo slaapt ben je makkelijk en sociaal in de omgang. Je bent een betrouwbaar persoon, maar soms een beetje naïef.

Soldaat
Je ligt op je rug met je armen langszij. Dit zijn vaak rustige en soms wat gereserveerde mensen. Ze stellen hoge eisen aan zichzelf en hun omgeving. ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ is hun motto.

Vrije val
In deze houding slaap je op je buik, met je armen op het kussen en je hoofd zijwaarts. Deze mensen zijn vaak wat onzeker en nerveus. Ze hebben een hekel aan extreme situaties en houden daarom graag de touwtjes in handen. Ze houden wel van gezelligheid en mensen om zich heen.

Zeester
Je ligt je op je rug met je armen naast je op het kussen, zoals veel baby’s slapen. Deze houding geeft aan dat je met een open blik de wereld inkijkt. Je luistert graag naar mensen en maakt gemakkelijk vrienden, maar je wilt zelf niet te veel in de belangstelling staan.

Hunkeraar
Je slaapt op je zij met beide armen vooruit; het lijkt of je iets of iemand wilt vastpakken. Dit betekent dat je open staat voor anderen, maar je kunt ook hard en achterdochtig zijn. Je komt moeilijk tot een besluit, maar als de kogel eenmaal door de kerk is, kom je er niet meer op terug.

Fotocredits: www.myotechsleep.com

Share This