Hope in a Jar

Hope in a Jar

Hope in a Jar is één van de meest fameuze producten van Philosophy. Het is een met prijzen overladen moisturizer voor dagelijks gebruik.

 

 

hopeHet skincare merk Philosophy is echt een super merk. De producten zien er mooi strak uit en op elk product staat een inspirerend verhaal of een leuke quote waarin de nodige humor is verwerkt.

 

De collectie is zeer uitgebreid en omvat huidverzorging, parfums en bad & bodyproducten. Philosophy was al een tijdje verkrijgbaar bij Skins Cosmetics in Amsterdam, maar is vanaf februari 2012 ook te koop bij Ici Paris XL.

 

Het merk is in 1996 opgericht door Christina Carlino. Het was haar missie om producten die tot dan toe alleen gebruikt werden in de medische wereld beschikbaar te maken voor iedereen. De producten hebben al vele prijzen gewonnen.

 

Hope in a Jar is één van de meest bekende producten van Philosophy. Het is een met prijzen overladen moisturizer voor dagelijks gebruik. Oprah Winfrey zette het zes keer in haar ’10 favorite things’. Deze dame heeft natuurlijk het beste van het beste tot haar beschikking dus haar mening is erg waardevol. Naast de originele versie is er ook nog een Hope in a Jar voor de droge huid en één voor de vette huid.

 

Hope in a Jar belooft de huid intensief te hydrateren en vochtverlies te verminderen. Het exfolieert op milde wijze, met als resultaat een gladde stralende huid. Ook beschermt het de huid tegen schadelijke milieu-invloeden.

 

De moisturizer trekt lekker snel in, maakt de huid heerlijk zacht en geeft deze een gezonde glans. Alleen over de geur valt te twisten, sommigen vonden het echt een afknapper, dus eerst ruiken, dan kopen!

 

Een potje van 60 ml kost € 39,95 en is te koop bij de ICI Paris XL en in de webshop

Share This