House Doctor: Deens design zonder poespas

House Doctor: Deens design zonder poespas

Daar staat het populaire woonmerk House Doctor voor. In de nieuwe collectie combineert het interieurlabel industrieel design met speelse elementen en een snufje Deense nuchterheid.

Scandinavisch interieurstijlen zijn helemaal hot. Een voorbeeld hiervan de gloednieuwe wandlamp Molecular. De lamp is ontworpen met een knipoog naar de opbouw van moleculen. De robuuste materialen ijzer en messing die zijn gebruikt, geven de lamp de industriële uitstraling. Het design is eigenlijk zo neutraal dat het prima past in welk interieur dan ook, van modern tot klassiek.

House Doctor wandlampHouse Doctor
Dit Deense merk staat voor design in eenvoud, maar met mooie details en een speelse afwerking. In de nieuwe voorjaarscollectie Secret Signatures vind je weer veel te gekke meubels, woonaccessoires en lampen. Wandlamp Molecular is een van die nieuwe aanwinsten die De Interieurcollectie onlangs aan haar collectie Scandinavische woonproducten heeft toegevoegd.

Over De Interieurcollectie
DeInterieurcollectie.nl is een online woonwinkel met een uitgebreide collectie meubels, lampen, woonaccessoires en interieurparfums volgens de laatste woontrends. Ook voor accessoires voor de badkamer, keuken of tuin ben je bij deze webshop aan het goede adres. Bij De Interieurcollectie vind je betaalbaar design met een hoge funfactor van populaire woonmerken als House Doctor, Bloomingville, Hübsch, Broste Copenhagen, Day Home, Elvang, Blomus en Millefiori Milano.

Wandlamp Molecular van House Doctor:
Adviesprijs: € 169,00
Afmetingen: 18 x 30 cm

Voor meer informatie: deinterieurcollectie.nl

Share This