In slaap getoverd

In slaap getoverd

Veel kinderen raken overprikkeld door tv-kijken of spelletjes op de i-pad of computer. Voor het slapen gaan is het belangrijk dat kinderen helemaal tot rust komen. De sprookjesmeditaties van Marneta Viegas helpen hierbij. 

De toverdoos is een mooi geïllustreerde boek met 52 meditatieverhaaltjes, waarmee je kind zich op een relaxte en grappige manier leert ontspannen. Het boek staat vol visualisaties die voor kinderen goed te begrijpen zijn en ze een rustig en prettig gevoel geven. Ieder verhaal wordt afgesloten met een korte affirmatie, waarmee kinderen geholpen worden om de rust vast te houden.

‘Doe je ogen dicht en wees heel stil. Adem langzaam in en uit. Adem diep in en adem langzaam uit en stel je voor…’ Een verhaaltje vertellen voor het slapen gaan is de ideale manier om je kind heerlijk tot rust te brengen. Met de sprookjesmeditaties van Marneta Viegas wordt naar bed gaan daarbij ook nog eens leuk en betoverend.

De toverdoos laat kinderen zelf op onderzoek uitgaan in hun innerlijke wereld en prikkelt de fantasie en creativiteit.

Over de auteur
Marneta Viegas geeft al jaren meditatieles aan volwassenen en kinderen. Ook leidde zij haar eigen productiebedrijf voor kindertheater. Bij AnkhHermes verschenen al eerder van haar de bestsellers Relax Kids en De wens-ster.

image004

De Toverdoos – Marneta Viegas
Sprookjesmeditatie voor kinderen vanaf 5 jaar
Paperback, 176 pagina’s
ISBN 9789020209860
Prijs € 15,95

 

Share This