Indiase wikkelarmband: voor een speciale vriendin

Indiase wikkelarmband: voor een speciale vriendin

Eens iets origineels meenemen voor een vriendin in plaats van een bloemetje? De Nederlandse ontwerpster JOZEMIEK vertaalde een Indiase traditie naar een eigentijdse collectie zijden wikkelarmbanden. Het ombinden van de zogenaamde rakhi’s bij familie of vrienden, symboliseert liefde en bescherming.

onbenoemdDe traditionele armbanden zijn in rood en goud, maar de Nederlandse ontwerpster maakt de wikkelarmbanden in uiteenlopende kleuren, ieder met een eigen boodschap. De Wishfull Najaarscollectie 2013 is even kleurrijk als betekenisvol en afgestemd op de mode van dit najaar. Wie de betekenis achter de nieuwe kleuren leest, zal die meteen associëren met een persoon op wie het van toepassing is. Zo past Mykonos Blue bij die zorgzame vriendin die de aandacht liever niet op zichzelf vestigt, en  Golden Glow bij een charismatische vrouw die altijd warmte lijkt uit te stralen. Wil je  ‘dankjewel’ zeggen tegen iemand die altijd voor je klaarstaat, kies dan het Deep Lichen Green.

Over JOZEMIEK
Jozemiek maakte toevallig kennis met de traditie van een Rakhi op een moment in haar leven dat zij besefte hoe waardevol en bijzonder vriendschap kan zijn. Zij startte
haar label twee jaar geleden en introduceert dit najaar haar derde collectie.

Verkoopinformatie
Een Rakhi wikkelarmband is gemaakt van 100% zijde en is in heel Nederland te koop. De basis van alle metalen onderdelen is gemaakt van stainless steel. Verkoopadviesprijs zilver plated: € 12,95, rosé en goud plated: € 14,95.

Kijk voor verkoopinformatie op www.jozemiek.com.

Share This