Wie is Kim Kardashian, anyhoe?

Wie is Kim Kardashian, anyhoe?

Bijna iedereen heeft over haar gehoord – Kim Kardashian. De wereld-ster die bekend geworden is door tal van verschillende dingen. Maar wat zijn die dingen precies en wie is ze nou echt? Wij vroegen het ons ook af. Wat is het dat maakt Mw. K, zo beroemd. Hieronder, de ‘full story’

 

Kim Kardashian was born!

Laten we bij het begin beginnen. Kim Kardashian is geboren op 21 oktober 1980. Ze is momenteel 35 jaar oud en heeft 4 zussen en 1 broer. Kim’s moeder, Kris Jenner, is getrouwd geweest met Robert Kardashian – de advocaat van O.J. Simpson. Hij is in 2003 overleden. Uit dit huwelijk zijn dochters, Kim, Khloe, Kourtney en zoon Rob geboren. Kris is later hertrouwd met Bruce Jenner die ook bekend is als Caitlyn Jenner (zie foto’s hieronder) en zij hebben nog twee kinderen; Kendal en Kylie Jenner.

Kim Kardashian - planetfem.com Kim Kardashian - planetfem.com

Voordat Kim bekend werd, was ze de assistente van Paris Hilton. In 2006 had Kim een relatie met R&B-zanger Ray J waarmee ze een sexy video maakte. De video werd gelekt naar de pers en 6 maanden later begon de reality-serie ‘Keeping up with the Kardashians‘ wat op nationale televisie in de VS uitgezonden werd.

Overnight succes? Kim Kardashian - planetfem.com

‘Keeping up with the Kardashians’ werd een groot succes. Zo groot zelfs dat er nog 11 seizoenen van de serie volgden. Elke familielid heeft het financiële succes aan deze serie te danken. De serie staat bekend als de meest bekeken reality-serie ooit! Maar Kim is niet alleen een reality chick. Kim is ook een slimme zakenvrouw. Samen met haar zussen, Khloe en Kourtney, heeft ze de winkel Dash opgezet. De boutique met kleding en accessoires heeft vestigingen in Los Angeles, New York en Miami. Het houdt bij de winkels echter niet op. In Juni 2014 heeft Kim een app spel gelanceerd voor Android en iPhone. Het doel van het spel is om zo snel mogelijk beroemd te worden. Slechts 5 dagen na de lancering van het spel verdiende Kim met het spel 1.6 miljoen Amerikaanse dollars. Kim is dus niet bepaald een dom blondje!

Mw. K. heeft ook een aantal kleine acteerrollen op haar naam in series zoals Broke Girls, Last Man Standing, How I met your Mother, The Simple Life en nog een aantal anderen. In 2015 publiceerde ze het boek “Selfish”. Dit boek bevat een overzicht van alle haar selfies… Deze vrouw weet donders goed wat haar financiële waarde is en benut die op een erg slimme manier. Ongeacht of het boek leuk is of niet, voor Kim is het geld!

Kim Kardashian is by far een van de grootste celebs van de afgelopen jaren. Op haar Twitter account heeft ze 44 miljoen volgers. Op Instagram,  67,5 miljoen en op Facebook 28 miljoen fans. Ontwerpers en grote bedrijven betalen haar veel geld om hun producten op haar social media accounts te promoten. Zo veel impact heeft ze dus! Als de Fashion Weeks langs komen dan wordt Kim ook gevraagd om aanwezig te zijn bij de shows en natuurlijk met  ‘front row seats’ voor zichzelf en haar zussen.

 

Kim Kardashian - planetfem.comNiet alleen een knappe kop!

Het is niet alleen haar gezicht en persoonlijkheid waardoor Kim bekend is geworden. Nee, nee, nee! Kim heeft namelijk een prachtig achterwerk en heeft genoeg fotoshoots gedaan waar alleen haar BILLEN de aandacht kregen. Ook op haar Instagram account deelt Kim graag haar  welgevormde bilpartij.

Kim Kardashian - planetfem.comSinds 2012 heeft Mw. K. een relatie met rapper, songwriter en producer Kanye West. In 2013 hebben ze samen een dochter gekregendie de naam North heeft gekregen. North West, dus…No comment!…..

In mei 2014 zijn Kim en Kanye getrouwd en in 2015 verwelkomden  ze hun tweede kind, een jongen die ze Saint hebben genoemd.

Nu ben je een beetje op de hoogte over Kim, haar ouders, broers, zussen maar ook waarom ze zo beroemd is en waarom ze absoluut een slimme zakenvrouw is. Je kunt gerust meedoen in de gesprekken over Kim en wellicht stiekem toegeven dat ze haar succes op een slimme en handige manier heeft bereikt.

 

Share This