Je haar feestelijk opsteken doe je zo

Je haar feestelijk opsteken doe je zo

Helemaal klaar voor kerst? Je hebt alle boodschappen in huis, je kerstsetje uitgezocht en de nodige voorbereidende werkzaamheden getroffen. Maar heb je al nagedacht over je coupe? Je haar feestelijk opsteken doe je zo!

Het is natuurlijk leuk om het eens anders dan anders op te steken met de feestdagen. Een goede site om ideeën op te doen is thesmallthingsblog. Hier vind je voor verschillende gelegenheden allerlei tips voor hair up-do’s en daar zijn allemaal filmpjes van, zodat je het heel gemakkelijk na kunt doen.

Touperen
Voordat je je haar opsteekt, is het van belang om het eerst te touperen. Sommige mensen denken dat het niet goed is voor je haar omdat het klitten in je haar veroorzaakt. Als je het goed doet, valt dat erg mee en het is nu eenmaal de perfecte basis voor je up-do. Je kunt het best touperen met een borstel. Je neemt een pluk en borstelt die vanaf de hoofdhuid voorzichtig tegen. De toepage moet vooral dicht bij de hoofdhuid zitten voor het mooist effect.

Deze winter is rommelig haar helemaal in. Met een rommelige knot of vlecht zit je altijd goed, of een combinatie van die twee!

Fotocredits: www.beautytipsmart.com

Share This