Jil Sander Sun Sorbet

Jil Sander Sun Sorbet

Vier de zomer met het parfum van Jil Sander: Sun Sorbet. Een ijsje in een flesje!

 

 

 

sorbetHet is zomer en dan denk ik aan de zon, het terras en een heerlijke zomergeur! Elk jaar kies ik namelijk een nieuw parfum voor de zomer. Dat valt nog niet mee. Dit jaar moest het  iets fris en fruitigs, bloemig, verleidelijk en tegelijkertijd zwoel zijn. Mijn keus(neus) is deze zomer gevallen op: Jil Sander Sun Sorbet!

Vorig jaar wist Jil Sander mij ook al te overtuigen met hun parfum, namelijk met de klassieker Sun, een warme geur die ik in de zomer van 2011 bijna elke dag heb gebruikt. Sun van Jil Sander is niet iedereen zijn cup of tea, omdat hij nogal zwaar is, maar Sun Sorbet zal zeker een groter publiek aanspreken.

De flacon is vrolijk knalroze en rechthoekig met spierwitte dop en letters. De naam en de flacon doen een zeer zoet parfum vermoeden, maar het tegendeel is waar.

Het parfum bevat noten van rode bessen en gemixt met jasmijn is deze geur lekker fruitig en bloemig. De ingrediënten als vanille en sandelhout geven het parfum zijn romige geur. Wat verraste was dat de geur inderdaad doet denken aan een sorbet, er straalt een soort van `koelte` vanaf. Very impressive! Als de temperaturen echt omhoog gaan, wil je natuurlijk geen zwaar, plakkerig zoet parfum. Sun Sorbet is daarom perfect voor zwoele zomeravonden omdat hij verfrist, net zoals een ijsje dat kan doen!

 

Wil je van de Sun Sorbet ook jouw zomergeur maken? Wacht dan niet te lang! Bij Ici Paris is hij momenteel in de aanbieding! Normaal betaal je voor deze eau de toilet van 100 ml €49,95 maar met de speciale aanbieding is hij nu tijdelijk verkrijgbaar voor €34,97, een flinke korting dus!

Share This