Kerstfilms die je niet mag missen!

Kerstfilms die je niet mag missen!

De kerstvakantie is hét moment voor een avondje naar de bioscoop om heerlijk ontspannen weg te zwijmelen bij een lekkere kerstfilm. Of verras de kinderen met een bioscoopuitje. Deze films draaien nu in de bioscoop!

Pak van mijn hart
De film ‘Pak van mijn hart’ is een romantische komedie waarin de twee broers Tom (Benja Bruijning) en Niek (Fedja van Huêt) samen een kledingverhuurbedrijf en een sinterklaascentrale runnen. Ze zitten volop in de voorbereidingen voor de drukke decembermaand als de aantrekkelijke Julia (Chantal Janzen) de zaak binnenloopt met een aanbod dat alles in een ander daglicht zet. Ze raken verwikkeld in de liefde, familiekwesties, geldzaken, tradities en vertrouwen. Er komt voor de broers wel heel veel op het spel te staan deze maand…

 

 

Gooische vrouwen 2
Zijn de Gooische vrouwen ook jouw vriendinnen? Dan kun je nu je hart ophalen met de tweede bioscoopfilm over de vier vriendinnen. Een huwelijk, een begrafenis, een scheiding en nieuwe liefdes: dat zijn de ingrediënten voor deze romantische komedie die zich deels afspeelt op de besneeuwde bergen van Oostenrijk. Claire komt haast onherkenbaar terug uit Burkina Faso, Cheryl is de avontuurtjes van Martin meer dan zat, Anouk krijgt een eetprobleem en Roelien stapt in het huwelijksbootje met Evert. We kunnen weer meegenieten van veel drama, roze ballonnen, sneeuw en après ski.

 

 

Mees Kees op de planken
Wie kent hem niet, de slungelige, wat onhandige maar o zo lieve en grappige meester, die eigenlijk nog geen meester is maar het wel graag wil worden? Na Mees Kees en Mees Kees op kamp mag Mees Kees (Willem Voogd) nu een toneelstuk maken. Iedereen heeft er zin in, tot ze erachter komen dat het stuk dat directrice Dreus (Sanne Wallis de Vries) heeft uitgekozen verschrikkelijk saai is. Mees Kees probeert het op te lossen door een eigen draai aan het stuk te geven, zoals alleen Mees Kees dat kan. Net als alles op rolletjes loopt, vertelt Dreus dat juf Sanne terugkomt van zwangerschapsverlof. En Mees Kees? Die krijgt de kleuterklas.

 

Share This