Kidsproof Familyplanner voor het hele gezin

Kidsproof Familyplanner voor het hele gezin

Mo’media geeft dit jaar voor de vierde keer de Kidsproof Familyplanner uit. Zo vergeet je nooit meer een afspraak van de kinderen bij de tandarts, een zwemles, voetbaltraining of logeerpartijtje bij opa en oma.

In een gezin met kinderen is altijd wat te doen. Met de nieuwe Kidsproof Familyplanner weet je zeker dat je niets meer vergeet! Want vanmiddag is het zwemmen, morgen hockeytraining én daarna nog saxofoonles. En vergeet het jaarlijkse straatfeest en het schoolkamp niet in te plannen.

9200000021327708_316 maanden kalender
De weekkalender loopt van september 2015 tot en met december 2016 en er is ruimte voor zes personen. Ook is er plaats voor notities en geeft de kalender je tips voor een gezellig dagje uit met het hele gezin. Plus een vel vol leuke stickers.

OP=OP!
Elk jaar weer blijkt de Kidsproof Familyplanner succesvoller te zijn dan het jaar daarvoor en is de kalender nog voordat hij begint, in september, al uitverkocht. Het is niet alleen handig voor jezelf, maar ook nog eens leuk om weg te geven voor een verjaardag. Ook al heb je die heerlijke vakantie nog voor de boeg en wil je nog lang niet aan het nieuwe (school)jaar denken, zorg dat je ‘m op tijd in huis hebt want OP=OP!

Meer Kidsproof
Naast de Familyplanner heeft Kidsproof ook de boeken Amsterdam, Dagje Uit, Kamperen, Weekendje Weg en Zonvakanties in de reeks. In deze reisgidsen vind je de leukste adressen voor een vakantie of een dagje uit met het hele gezin. Denk aan bijzondere campings, leuke B&B’s, gîtes, strandhuisjes en lodgetenten, maar ook activiteiten als fruit plukken bij de boer, een kookworkshop, of ouderwetse speeltuinen en een wandeling over het blotevoetenpad. Niet alleen leuk voor je kind, maar ook voor jezelf!

Kidsproof Familyplanner 2015-2016
ISBN: 978-90-5767-705-2
Prijs: € 16,95
Website: www.momedia.nl

Share This