Kinderreisgids: Jippie naar Engeland, Schotland en Wales!

Kinderreisgids: Jippie naar Engeland, Schotland en Wales!

Ga je deze zomer met de kinderen op vakantie naar Engeland, Schotland of Wales? Dan is de nieuwe kinderreisgids van Jippie een leuke manier om de kinderen voor te bereiden.

De Jippie-reeks is een unieke combinatie van een reisboek en een taalgids voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Op een speelse manier leren ze wat over de geschiedenis, de taal en de gewoontes van het land kennen. Een ideaal tijdverdrijf voor in het vliegtuig, de auto of de boot. In Jippie naar Engeland, Schotland en Wales staan veel leuke weetjes over de landen en eigenschappen van de mensen. En de kinderen kunnen zelf de weg vragen naar de bakker of een ijsje bestellen.

Uit: Jippie naar Engeland, Schotland en Wales!
Welke Britse tijdgenoot had ongelooflijk veel pech? Hoe maak je een vette punkkuif in je haar? Welke wedstrijdonderdelen zijn er in de Schotse Hoogland Spelen? Met al die leuke informatie over een land en de bevolking wordt de vakantie voor de kinderen nog leuker.
In de gids staan:

  • handige vertaalzinnen waarmee ze makkelijk Engelse vrienden kunnen maken;
  • (taal)grapjes en spelletjes voor saaie reismomenten;
  • meer dan 200 toeristische tips die vooral leuk zijn voor kinderen.

Eerder verschenen in deze reeks: Jippie naar Frankrijk!, Jippie naar Duitsland!, Jippie naar Spanje! en Jippie naar Italië!.

kinderreisgidsJippie naar Engeland, Schotland en Wales!
Auteurs: Kitty van Zanten & Mireille Spaas
Prijs: € 14,99

 

 

 

 

 

Fotocredits: www.stijlvolmamablog.nl

Share This