Kindervoorstelling Babar

Kindervoorstelling Babar

Iets leuks doen met de kinderen in de voorjaarsvakantie? Ga naar de muzikale kindervoorstelling Babar, de kleine olifant in Museum Speelklok in Utrecht.

76De kleine olifant Babar groeit op bij een oude dame die een echte heer van hem maakt. Als hij weer terugkeert naar de olifantenkudde in het oerwoud wordt hij gekroond tot koning en trouwt hij met zijn Céleste. In de voorstelling speelt het Witte kerkorgel een belangrijke muzikale rol. Organiste Hiroko Imai speelt de muziek van componist Francis Poulenc op het onlangs gerestaureerde 19e eeuwse kerkorgel. Ook de zelfspelende muziekinstrumenten van het museum spelen mee!

Wanneer: 15, 16, 22, 23 feb. en 2 maart om 14.00 uur en 15.00 uur
Reserveren via www.museumspeelklok.nl

Er is nog meer! 
Maar er is nog meer te doen in het museum. Kleine bezoekers kunnen zich omtoveren tot een echte lady of gentleman tijdens de ‘jaren ’20 dans- en knutselworkshop’. Ze kunnen een glitter hoofdtooi maken of een glamour vlinderdas en meedansen op muziek uit de gouden jaren ’20. Onder begeleiding worden er echte charlestondanspasjes geoefend. En dat alles op muziek van grote dansorgels!

Wanneer: 17 t/m 21 feb, 26 feb en 1 maart om 15.00 uur

Share This