Kissable lips

Kissable lips

Tips voor kissable lips.

 

 

 

kissesAls je op het punt staat om met een knappe man te zoenen, is wel het laatste waar je aan wilt denken je droge en gebarsten lippen. Daarom wat tips voor kissable lips, zodat je optimaal kan genieten van de kus!

 

Eerst wat feitjes

Vrouwen met mooie, verzorgde lippen zouden betere kussers zijn. Dat is de conclusie van de mannelijke ondervraagden in een enquête van Labello bij 1.000 Nederlanders. Mannen kijken bij een ontmoeting meeteen naar de lippen van een vrouw, ze letten daarbij op de grootte, de volheid en de vorm. Ruim de helft van mannen vindt vrouwen met mooie lippen sexy en 16 procent gaat er van uit dat een vrouw met mooie lippen beter zoent. Genoeg redenen om je lippen goed te verzorgen lijkt ons!

 

Stappenplan voor sexy lippen:

  • Met behulp van een tandenborstel scrub je je lippen zachtjes. Zo verwijder je velletjes en stimuleer je de bloeddoorstroming van de lippen. Je kunt je lippen ook scrubben met een mengsel van geprakte aardbeien en suiker, daar worden je lippen vol en zijdezacht van.
  • Breng vervolgens een laagje lippenbalsem aan ter hydratatie. Wij tippen Rosebud Salve, deze lippenbalsem bestaat 115 jaar en is de absolute topper onder de lippenbalsems.
  • Wanneer je erg veel last hebt van droge en gesprongen lippen helpt dit goed: smeer je lippen ’s morgens in met zure room. Dit bevat de juiste vetsamenstelling om je lippen tegen uitdroging te beschermen. ’s Avonds gebruik je honing, dat doodt ziektekiemen en bevordert de celvernieuwing van de huid.
  • Ben je niet in het bezit van volle lippen? Gebruik dan een lipgloss die je lippen meer volume geeft, zoals de LipFusion van Fushion Beauty. Dit is een revolutionaire lip plumper die het gepatentteerde “Dehydrated Micro Collagen” gebruikt om de lippen in volume toe te laten nemen.

 

Volg deze tips en je lippen zijn helemaal voorbereid om gekust te worden!

 

Nog even een prachtige kusquote ter inspiratie:

 

“It takes a lot of experience for a girl to kiss like a beginner”

Ladies Home Journal, 1948

Share This