Kom ook naar de Zomeravonden in de Waarbeek

Kom ook naar de Zomeravonden in de Waarbeek

Ook deze zomer organiseert familiepretpark de Waarbeek op 22, 29 juli en 5 augustus weer zijn traditionele Zomeravonden. Dit jaar met bekende gasten: Dora, Thomas de Trein en het Zandkasteel.

Doordat de schemering al wat invalt is het park gehuld in een spannende sfeer, maar het wordt verlicht door duizenden lampjes! Speciaal voor de kinderen is er een kampvuur en kan ieder kind marshmallows roosteren. Om de Zomeravond nog feestelijker te maken staat er voor iedereen een feestcocktail klaar.

Speciale Gasten
Tijdens de Zomeravonden brengen een aantal tv-helden een bezoek aan het park. Er is zelfs gelegenheid voor een meet&greet met de helden van tv! Op 22 juli komt Dora, op 29 juli Thomas de Trein en Het Zandkasteel is te gast tijdens de afsluitende zomeravond op 5 augustus.
Het park is tijdens de Zomeravonden tot 19:00 geopend en bezoekers die overdag het park bezoeken, hebben GRATIS toegang tot de zomeravonden!

Kaarten voor de zomeravonden zijn te koop aan de kassa van het park of via waarbeek.nl

Veel plezier en vertier!
De Waarbeek heeft onder andere een nostalgische kermis met botsauto’s, de Hully Gully, de Calypso, de Rodelbaan en de antieke Zweefmolen. Je kunt ook lekker met de stoeltjeslift hoog boven het water zoeven, of vliegen in je eigen ufo in de Skyflyer. Voor de kleintjes zijn er de Lazy Pompoen, de Eendencarrousel en de Spoortrein.

Share This