Koreaanse high fashion

Koreaanse high fashion

De verborgen stijl van Korea is in opkomst en belooft een van de meest spannende en progressieve designmarkten van de wereld te worden.

yepKoreaanse mode is gedurfd, uitgesproken, intuïtief en zorgvuldig gebalanceerd met stijl en klasse. Yep Collection geeft toegang tot deze verborgen wereld via de e-store. Hier vind je zorgvuldig geselecteerde Koreaanse high fashion-merken, gecombineerd met luxe Europese designer labels.

 

Sweden meets Tokyo
Het verhaal van Yep Collection begon als een ware romance toen Zweed Ted Bergcrona Wallenius het hart van de Koreaanse Mini Jung Kim veroverde. Ted verbleef tijdelijk als dj in Japan en Mini onderzocht de kunst van het Japanse moleculaire eten. De opzwepende energie van Tokyo vormde het perfecte decor van hun liefdesrelatie. De vonk sloeg verder over door hun gezamenlijke passie voor mode, eten, kunst, muziek én internet.

 

Virtuele liefde
Ted en Mini’s liefdesverhaal verplaatste zich daarna naar de virtuele wereld. Ted kreeg een baan aangeboden bij een digitaal creatief bureau, waarna hij werd overgeplaatst naar Amsterdam, Mini bleef achter in Japan. Door de wereld van de technologie bleven ze nauw met elkaar verbonden en dat legde de verdere basis voor hun sprookje en vormde tegelijkertijd het begin van Yep Collection.

 

Ontdek zelf yepcollection.com.

 

Share This