Kraamcadeau dat geluk brengt

Kraamcadeau dat geluk brengt

Met deze lachende Huggy Buddha Junior wens je kind – en ouders – het mooiste wat je kunt wensen: een gelukkig leven! Hij is zacht en stevig en deze gezellige dikkerd heeft binnenin een leuk belletje, dat de baby snel zal ontdekken. Een bijzonder cadeau om te geven én te krijgen.

Is er iemand zwanger en weet je nog niet of het een jongen of meisje wordt? Dan is de neutrale grijze Huggy Buddha Junior ideaal. Weet je het wel, dan kan je kiezen voor de zacht blauwe of –roze. Heel leuk ook als spiritueel accent in de babykamer. Maar de Buddha is ook een mooi cadeau in andere situaties. Wil je  een bruidspaar geluk wensen, een zieke beterschap en goede gezondheid, of een vriendin een steuntje in de rug geven bij liefdesverdriet? Of wil je misschien je kind mentaal steunen bij zijn examens, of ‘gewoon’ de verjaardag van iemand vieren? De Huggy Buddha’s toveren bij iedereen spontaan een lach om de mond en verbeelden een mooie gedachte. Een big hug, een cadeau dat je altijd zal bijblijven.

Van groot tot klein
De Huggy Buddha’s worden met de hand gemaakt en zijn verkrijgbaar in drie maten en luxe cadeauverpakking. De grootste Huggy Buddha is 25 cm hoog, de Huggy Buddha Junior is 19 cm hoog en de bijpassende Talisman is 10 cm. Met de keyring is dit mini-knuffeltje makkelijk vast te clippen aan jas, schooltas, rugzak – op reis! – of sleutelbos. Alle modellen zijn er in lichtgrijs, de Junior ook in zacht blauw of -roze. Leuk extraatje: de Huggy Buddha Junior heeft een subtiel belletje. Bij elke Huggy Buddha zit een wenskaartje. De kleinsten wens je ‘a happy life!’. De groten wens je ‘peace, comfort, trust and all my love’. Goed te weten dat van elke verkochte Huggy Buddha een deel van de opbrengst naar de stichting Make-A-Wish gaat, die de liefste wensen vervult van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Met een Huggy Buddha geef je dus nóg meer!

 

Huggy-Buddha-Junior-Pink-klein     Huggy-Buddha-Junior-Grey-klein     Huggy-Buddha-Junior-Blue-klein

Adviesverkoopprijzen
Huggy Buddha (25 cm) € 39,95
Huggy Buddha Junior (19 cm) € 34,95
Huggy Buddha Talisman (sleutelhanger, 10 cm) € 12,95
Kijk voor meer info op www.huggybuddha.nl.

Share This