Labello lipverzorging: nu ook met een tintje

Labello lipverzorging: nu ook met een tintje

Al meer dan honderd jaar onmisbaar in menig handtas en jaszak: Labello. De  klassieke blauwe versie heeft een nieuwe formule en er is nu ook een Labello Care & Colour met een vleugje kleur.

Labello Original – voorheen Labello Classic Care – zit in een nieuw jasje en bevat nu een nog betere formule met extra panthenol voor optimale hydratatie van de lippen. Tevens introduceert Labello, Labello Care & Colour: een rijke lipverzorging met dezelfde hydraterende formule als Labello Original die de lippen voorziet van een kleurtje. Labello Care & Colour is verkrijgbaar in drie kleuren: nude, rood en rosé.

Verbeterde formule
De mond is de blikvanger van het gezicht en goed verzorgde lippen dragen dan ook bij aan een verzorgde uitstraling. Omdat de dunne huid van de lippen geen talgkliertjes bevat, missen de lippen een van nature beschermend vetlaagje. Daardoor is de huid van de lippen extra gevoelig voor invloeden van buitenaf, zoals zon en vrieskou. Regelmatige verzorging is daarom van belang.

Labello is een samenvoeging van de Latijnse woorden ‘labium’ (lip) en ‘bellus’ (mooi) en is al ruim honderd jaar de expert op het gebied van lipverzorging. Het is dé klassieker in het lipverzorgingsassortiment. De blauwe hydratatieheld biedt nu een nog betere bescherming tegen uitdroging, velletjes en pijnlijke kloofjes doordat meer panthenol, het verzorgende ingrediënt, aan de vernieuwde Labello is toegevoegd. De geperfectioneerde formule van Labello Original zorgt voor extra hydratatie die tot wel 12 uur lang houdt. Labello garandeert dankzij deze nieuwe samenstelling mooie, zachte en vooral goed verzorgde lippen.

Labello Care & Colour: kleur met verzorgend hart
Al in 1922 combineerde Labello verzorging met een vleugje (rode) kleur waardoor lipverzorging voor het eerst zichtbaar werd. Met Labello Care & Colour houdt de lipverzorgingsexpert deze traditie tot de dag van vandaag in stand. De nieuwste variant heeft een kern die intensieve hydratatie biedt en combineert deze verzorgende eigenschappen met een subtiele teint voor de lippen. De drie nieuwe lipbalsems van Labello Care & Colour zijn verkrijgbaar in de kleuren nude, rood en rosé. Ook de sticks van Labello Care & Colour zijn verrijkt met de verbeterde formule van Labello Original.

Verkrijgbaarheid
Labello Original is vanaf week 35 verkrijgbaar bij drogisterijen en diverse supermarkten; Labello Care & Colour is vanaf week 35 verkrijgbaar bij drogisterijen.

Fotocredits: jasmijncherubijn.be

Share This