Last van een vette huid? Check dan dit even!

Last van een vette huid? Check dan dit even!

Heb jij een vettige huid? Dat jij jezelf wel eens glimworm noemt omdat je huid veel meer glanst dan je zou willen? Jouw huid maakt heel veel talg aan, dat maakt het vettig en vergroot de kans op verstopte poriën, wat weer zorgt voor nóg meer onzuiverheden: die irritante pukkel op je kin.

Kans dat je in de strijd met je vette huid agressieve producten gebruikt die je huid juist uitdrogen waardoor roodheid ontstaat.

En wat moet je dan? Echt! Er is hoop. Er valt genoeg aan te doen! Maar wat hè? Voor een schone en zuivere huid is het belangrijk om je huid systematisch goed te verzorgen. En kies daarbij voor producten die speciaal gemaakt zijn voor vette of onzuivere huid en die niet agressief de aanval aangaan met je huid maar juist je huid met liefde reinigen en verzorgen. Precies wat jouw huid nodig hebt.

Onze klanten hebben goede ervaring met de producten van Louis Widmer. Daarmee zit je geheid goed. Zij hebben namelijk een speciale lijn uitgebracht voor de onzuivere en vette huid: de Louis Widmer Skin Appeal lijn.

Met deze lijn behandel je je huid vier tot acht weken lang en het is het meer dan waard! We leggen je graag uit hoe je binnen enkele ogenblikken een prachtige huid krijgt. Lees je mee?

Stap 1: Reinig je huid

Het klinkt zó vanzelfsprekend, maar veel vrouwen vergeten het nog wel eens: het reinigen van je huid. Louis Widmer heeft hier twee reinigingsproducten voor: de Skin Appeal Lipo Sol Mousse en een Skin Appealing crème. Door de mousse wordt je huid optimaal gereinigd en wordt overtollig talg wordt verwijderd. De Peeling crème gebruik je om je huid weer intens gereinigd en gehydrateerd te krijgen. De structuur van je huid zal zichtbaar beter worden!

Stap 2: het zuiveren van de huid

Nadat je je huid keurig hebt gereinigd, is het tijd voor het zuiveren van de huid. Dit doe je met de Skin Appeal Tonic van Louis Widmer. Het is een milde tonic, die je huid niet uitdroogt. Je huid wordt juist gehydrateerd en verzacht. Ook leuk om te weten: de tonic heeft een antibacteriële werking, wat vanzelfsprekend bijdraagt aan de vermindering van onzuiverheden. Handig!

Stap 3: het verzorgen van de huid

De laatste stap is voor het verzorgen van je huid! Na het reinigen van de huid is het nu tijd om verzorgende producten aan te brengen. De Skin Appeal lijn van Louis Widmer heeft hier verschillende producten voor. Zo heb je de Louis Widmer acne lotion, wat een dag- en nachtverzorging is. Dit is een antibacterieel product, geschikt voor de onzuivere en vette huid. Daarnaast heeft Louis Widmer nog een skin care gel en stick. De gel werkt heel erg goed tegen verstopte poriën. Wanneer je juist last hebt van veel puistjes en/of mee eters, dan is de stick aan te raden. De stick droogt puistjes uit en zorgt ervoor dat zwarte puntjes helemaal geen schijn van kans hebben.

Ben je nou heel nieuwsgierig geworden naar de producten van de speciale lijn van Louis Widmer? Mooi! Dan weet je wat je te doen staat. Heb jij één van de producten getest? Wij zijn benieuwd naar je ervaring!

Share This