Lekker loungen in je eigen tuin

Lekker loungen in je eigen tuin

Het lijkt erop dat de zomer nu dan toch echt begonnen is. Is je tuin ook helemaal klaar om er te relaxen en gezellig te eten en drinken met familie of vrienden? Hieronder staan de mooiste zomeritems voor je op een rij  die zorgen voor maximaal buitengenot. Laat die tropische temperaturen maar komen!

Wat is er relaxter dan ’s avonds tijdens de ondergaande zon weg te zakken in een zachte loungebank? Wanneerhipp je eenmaal kennis hebt gemaakt met het comfortabele veringsysteem van deze loungesets van HIPP, wil je nooit meer iets anders. Alle loungesets zijn standaard verkrijgbaar in wit, taupe of grijs Sunbrella; kwalitatief de best geweven stof voor buitengebruik. Ga je liever voor kleur? Ze kunnen in elke gewenste kleur(-en combinatie) en/of dessin gestoffeerd worden.

www.hipp-outdoor.com

Stoelendans
Het geel van de zon, het blauw van de lucht, het groen van het gras… tuinstoelen in Orange, River Blue, Kees-Smit-stoelPantone Blue, Green, Red of Yellow. De Sondrio stoelen zijn er in zes zonnige kleuren, die naar eigen idee gecombineerd kunnen worden. De lage rugleuning maakt van de Sondrio een elegante diningstoel met een actieve zit. Maar ook een stoel om lekker lang in na te tafelen. De stoelen passen bij tafels in vrijwel alle stijlen en materialen. Kies voor stoelen in één of twee kleuren, of ga helemaal los met kleur en zet de stoelen in alle zes verschillende varianten neer voor een zomers terras.
www.keessmit.nl

Dat zit wel goed
Kees-Smit-loungeGa je toch voor een robuuste loungebank? Dan zit je goed met deze loungeset van Kees Smit. Stoer, stevig en praktisch, dat is de Rough Loungehoek ten voeten uit. De kussenhoezen zijn afritsbaar en koud wasbaar. En voor wie nóg meer comfort of tóch kleur wil, kan met losse sierkussens elke gewenste stijl creëren. www.keessmit.nl

 

Fotocredits: www.tuinmeubelkorting.nl

Share This