Lekker uit eten tijdens HEERLIJK10Daagse

Lekker uit eten tijdens HEERLIJK10Daagse

Van 6 t/m 15 november kun je 10 dagen lang voor een gereduceerd tarief lekker uit eten gaan en nieuwe restaurants uitproberen. Eet smakelijk!

Over een maand is het weer zover, dan kun je voor een kleine prijs genieten van een avondje uit eten. Ook kun je eens meemaken hoe het is om in een sterrenrestaurant te eten. Tegen een kleine meerprijs van 10 euro per ster, kun je kennismaken met hun sterrenkeuken. Dat maakt lunchen of dineren bij de beste restaurants van ons land voor iedereen mogelijk.

Jamie’s Italian
Op www.heerlijk.nl kun je vanaf 19 oktober het restaurant reserveren dat jij wilt proberen. Misschien een goed moment om de Markthal in Rotterdam te bezoeken. Daar heeft Jamie Oliver onlangs het restaurant Jamie’s Italian geopend. Eindelijk genieten van de HEERLIJKe Italiaanse gerechten met een ‘Jamie-twist’. Jamie Oliver en zijn mentor Gennaro Contaldo creëerden het merk Jamie’s Italian met veel passie en naast steden als Manchester, Sidney en Wellington zit het nu dus ook in Rotterdam.

Markthal
Als foodliefhebber moet je sowieso eens een kijkje nemen in de Markthal, maar nu ook het restaurant van Jamie er is geopend kun je er niet meer omheen. Jamie’s Italian biedt voor iedereen wat wils, zowel voor lokale gasten als toeristen. De pasta wordt elke dag vers bereid en is ook perfect voor een snelle lunch. In de bar vind je uiteraard vele lekkere Italiaanse wijnen en likeuren zoals Grappa, limoncello en klassieke cocktails zoals als een Amaretto Sour. Bij Jamie’s Italian kun je elke dag terecht voor ontbijt, lunch en diner.

Share This