Ben ik lesbisch?

Ben ik lesbisch?

Iedereen die lesbo-, homo-, bi- en/of transgender-jongeren beter wil begrijpen moet het boek Eruit! lezen. Hierin komen thema’s als vriendschap, homoseksualiteit, vooroordelen en jezelf zijn aan bod. Het boek ligt vanaf 27 mei in de winkel.

Mees, Job, Kees en Suze zijn een hechte vriendenclub op school. Ze hebben ontzettend veel lol samen en het leven lijkt één groot feest. Maar is dat echt zo? Mees worstelt met gevoelens voor zijn beste vriend Job. Hij is toch geen homo? Maar waarom wordt hij dan nooit verliefd op een meisje? Op internet zoekt hij naar informatie, maar daarvan raakt hij nog meer in de war. Dan wordt het knapste meisje van de school verliefd op hem. Is dit zijn kans om te bewijzen dat hij straight is?

Wat moet je doen als je homo bent?
De zoektocht van Mees laat op een zeer toegankelijke manier zien hoe jongeren met hun seksuele geaardheid kunnen worstelen. De ontdekking dat je homoseksueel bent roept veel vragen op, juist omdat er op dit onderwerp – met name op school en binnen sportclubs – nog steeds een taboe rust. Schrijfster Marion van de Coolwijk putte voor dit verhaal uit ervaringen met haar homoseksuele zoon. Met het ontroerende Eruit! hoopt ze jongeren te helpen die zoekende zijn.

image002Eruit!
Auteur: Marion van de Coolwijk
Prijs: € 13,99
ISBN: 978 90 261 3623 8
Leeftijd:  vanaf 12 jaar

www.marionvandecoolwijk.nl

Share This