Levering

 

Uw pakket wordt altijd geleverd. Bij elke product in de Planetfem winkel ziet u hoeveel dagen de levertijd bedraagt.

Wanneer u een bestelling plaatst bij Planetfe, zal deze doorgaans binnen 14 werkdagen verzonden worden, meestal wat eerder.

Let op! Dit is een tijdsindicatie, geen bindende termijn. We zijn hierin afhankelijk van onze leveranciers. In het uitzonderlijke geval dat de levering iets langer duurt krijgt u bericht

Zodra u de Planetfem verzendmelding in uw inbox ontvangen heeft, kunt u vanaf 22:00 de verwachte levering van uw pakket volgen via de Track & Trace code op uw persoonlijke ‘Mijn Planetfem’ pagina.

Let op! Bestellingen die verzonden worden via brievenbuspost hebben geen Track & Trace code.

Wanneer u op de afleverdag niet aanwezig bent, probeert de pakketdienst het op de volgende werkdag nog eens. Weer niet thuis? De volgende werkdag wordt het een derde en laatste keer aangeboden. Mocht u ook dan niet aanwezig zijn, dan krijgt u van de pakketdienst een afhaalbericht. Ga met dit bericht en uw legitimatiebewijs naar het postkantoor. Daar kunt u de bestelling vervolgens afhalen.

U dient bij de ontvangst van uw bestelling te controleren of deze correct is. Is dat niet het geval, dan dient u direct contact op te nemen met onze support afdeling, dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.