Lingerie is de basis

Lingerie is de basis

“Lingerie is niet alleen de basis van je outfit maar ook de basis om je zelfverzekerd, vrouwelijk en verzorgd te voelen.”

liveraEigenlijk was het nooit de bedoeling om een eigen label te beginnen. Toen Dyanne Beekman de vraag kreeg of zij een eigen Liveralijn zou willen, was dat in feite de grondlegger van het merk DYANNE. Nu zijn er zeven labels waarin Dyanne Beekman haar filosofie over kleding, styling, persoonlijkheid en vrouwelijkheid tot uiting laat komen.

 

BH-maat
Dyanne daagt vrouwen uit anders naar hun kleding te kijken. “Het startpunt is een bezoek aan een Livera-speciaalzaak waar je met advies en persoonlijke aandacht geholpen wordt. Laat vooral regelmatig je BH-maat checken. Alleen zo voorkom je dat je tot de 80% vrouwen met een verkeerde BH-maat hoort. Ken je jouw maat en heb je passende DYANNE at Livera lingerie gekozen dan bestel je het de volgende keer net zo gemakkelijk online op Livera.nl. Hoe handig is dat?!”

 

Ingetogen kleuren
DYANNE at Livera bestaat uit lingerie met een Never Out of Stock collectie in drie kleuren en ieder seizoen twee limited editions. Ook is er nightwear en vanaf voorjaar 2013 een vernieuwde badmodecollectie. Keywords voor DYANNE at Livera zijn basic luxery. Want DYANNE at Livera combineert vrouwelijkheid, elegantie en zelfvertrouwen met het comfortabele en veilige gevoel van de fijnste basics. De draagster en haar drukke leven staan centraal. DYANNE at Livera gebruikt geen extremen in kleur of print maar combineert de mooiste materialen, gebruikt ingetogen kleuren, hoogwaardige blinde afwerkingtechnieken en gladde bewerkingen en details.

 

Totale ervaring
Overal wordt over nagedacht. Zo is de DYANNE at Livera nightwear multifunctioneel. “Je komt thuis en laat de dag achter je. Je kleedt je in een heerlijke comfortabele outfit waarmee je later zo je bed in glijdt. Maar je kun er ook prima nog even de deur mee uit voor een snelle boodschap”. De doordachte belijning en stofkeuze, subtiele afwerking en corrigerende details van de vernieuwde badmodelijn laten iedere vrouw op het strand van haar mooiste kant zien.

“Zo’n totale en positieve ervaring is wat wij willen voor onze klanten! Uitstekende collecties met een verhaal, aansluitend op hun behoeften en wensen en gecombineerd met de aandacht en het persoonlijke advies van onze medewerksters. Daarom ervaren wij de samenwerking met Dyanne Beekman zo bijzonder en positief”, besluit directeur Ruud Jacobse.

Share This