L’Oréal Extraordinary Oil

L’Oréal Extraordinary Oil

Vers uit het L’Oréal Paris’s lab: Elvive Extraordinary Oil. Doet dit product wat het belooft?

 

 

elviveVers uit het L’Oréal Paris’s lab: Elvive Extraordinary Oil – the Hair Perfector. Doet dit product wat het belooft?

 

Er staan nogal wat haarproducten in mijn kast te verstoffen die hun beloften niet konden waarmaken. Heel veel haarserums die ik heb gebruikt maken mijn haar zwaar en vettig, met als resultaat een coupe alla Morticia Addams. Toch blijf ik doorzoeken. Er moet toch een haarproduct zijn waar mijn haar wel happy van wordt?

 

Olie in je haar doen vinden veel mensen nog een beetje tricky. Haarolie klinkt ook niet echt aantrekkelijk want niemand wil natuurlijk “vettig” haar. We hebben oliën voor in bad, voor je lichaam, en special voor droge plekjes in je gezicht. Maar haarolie is nog een beetje een taboe.

 

Op verschillende blogs waren al lyrische reviews te lezen over Elvive Extraordinary Oil. Tijd om dit product op mijn lokken los te laten.

 

De extraordinary Oil van L’Oréal belooft: “een magische textuur met een unieke collectie van 6 oliën van zeldzame bloemen, die een metamorfose van de haarvezel mogelijk maakt voor een perfecte haartextuur”

 

Je kunt de olie op verschillende manieren gebruiken. Je kunt hem voor het wassen aanbrengen (3 a 4 pompjes) Je kunt de olie ook vóór het föhnen gebruiken. Ten slotte is de olie nog als finish te gebruiken.

 

De Test


De goudkleurige haarolie is verpakt in een mooie glazen fles met een gouden dop. Er zijn twee soorten Extraordinary Oils. Één voor gewoon haar      (met een gouden dop) en één voor gekleurd haar( met een rode dop) Ik gebruik de versie voor gewoon haar.

 

Yours truly heeft middenlang dik haar, dat snel pluist, nog sneller vet wordt en wel wat glans kan gebruiken. Na het douchen doe ik 3 pompjes op mijn handen. De olie heeft een heerlijke warme sensuele geur. Ik verdeel de olie over mijn haar en wat in de puntjes. Daarna föhn ik het droog. Ik doe nog wat extra olie in mijn haarpunten en werp een blik in de spiegel. Wat mij meteen opvalt is dat de olie goed in mijn haren trekt. Serum blijft vaak op je haar “liggen” maar deze olie trekt goed in. Mijn haar is inderdaad heerlijk zacht. Het is bijna moeilijk om er met mijn handen vanaf te blijven. De olie verzwaart absoluut niet, mijn haar blijft lekker luchtig. Het heeft een gezonde gloed zonder dat het vettig wordt en het ruikt echt heerlijk. Dit product maakt zijn beloftes dus echt waar.

 

Deze haarolie gaat absoluut geen stof vangen in mijn badkamer. Het is juist een van mijn favoriete haarproducten, een absolute aanrader! De Extraordinary Oil is te koop bij de drogist en kost €9,99. Money well spend if you ask me!

Share This