Lust, verraad en intrige

Lust, verraad en intrige

Nog heel even geduld: vanaf 29 november is seizoen 5 van Mad Men verkrijgbaar op dvd!

Mad Men Een heerlijk cadeau voor de koude winteravonden: de dvd-box van het vijfde seizoen van Mad Men! Deze prachtige serie wordt alom geprezen voor de perfectie waarmee de jaren ’50 en ’60 worden verbeeld. Kledingstijl, inrichtingen van het kantoor en van de huizen, houdingen en maniertjes: alles is tot in de puntjes nagebootst uit die tijd. En dat levert nu al vier jaar achter elkaar een Emmy Award op voor beste dramaserie.

 

Voor wie het gemist heeft: de serie gaat over een reclamebureau in New York in de jaren ’50 en ’60 van de vorige eeuw. Knappe mannen in pakken met een glas whiskey en een sigaret in de hand, bedenken reclamecampagnes voor grote bedrijven als Lucky Strike, Heinz, Volkswagen en Kodak. Ook Heineken wordt genoemd. Uiteraard komt ook het privéleven van de heren uitgebreid aan bod. Dat zorgt voor de nodige seks, intrige, verraad én humor.

 

De première van seizoen 5 was eind maart al te zien op de Amerikaanse televisie. Wij moeten wachten tot volgend jaar voor de nieuwe perikelen bij reclamebureau Sterling Cooper Draper Pryce. Pas dan gaat de VARA deel 5 uitzenden. Maar gelukkig is vanaf 29 november de dvd-box verkrijgbaar bij o.a. bol.com.

Share This