Mañana Mañana: het meest relaxte festival van Nederland

Mañana Mañana: het meest relaxte festival van Nederland

Op z’n Spaans, ver van de haastige wereld en mensenmassa’s is op zaterdag 30 en zondag 31 augustus in de Achterhoek het festival: Mañana Mañana. Een weekend lang vrijheid, blijheid met muziek, theater, lekker eten, kamperen en relaxen op een prachtige plek aan het water.

Landgoed Enghuizen in Hummelo is het decor voor Mañana Mañana: een fantastische plek voor levensgenieters, muziekliefhebbers en Bourgondiërs. Alles gaat hier op een rustig tempo. Relaxen met een picknickmand in het gras, barbecueën, genieten van wijn en tapas, een vis vangen om ter plekke te laten bereiden. De kinderen kunnen hutten bouwen en er hangen schommels in de bomen. De podia en de andere faciliteiten zijn opgetrokken uit natuurlijke materialen en de insteek is duurzaam.

mananaEen groot gedeelte van het evenement speelt zich af in het bos waar het bladerdak van de oude beukenlaan een natuurlijke kathedraal vormt. Vanuit daar heb je een prachtig uitzicht op de vijver waarover je met een pontje naar de overkant kunt varen. Als ‘s avonds de sfeerverlichting en het kampvuur worden ontstoken ontstaat er een sprookjesachtige sfeer.

Programma
Het programma van Mañana Mañana varieert van balkanbeats, rootsmuziek, akoestische muziek bij het kampvuur, pianomuziek in het bos, tot theateroptredens in het bos en op het water. Je kunt onder meer verwachten: Jeroen Kant, We Were Evergreens (Fr.), Bennie Jolink, Amsterdam Klezmer Band, Amariszi, Maison du Malheur, Tommy Ebben, Bucketboyz, Armand, Goslink, Hang Drums, Donnerwetter, Green Thingz, Renier Sijpkens, Methamorphosis String Kwartet, Jaap Boots, e.v.a.

Kijk voor meer informatie en het complete programma op de website.

 

Share This