Marble: porseleinen servies voor feestelijke gelegenheden

Marble: porseleinen servies voor feestelijke gelegenheden

Moederdag, Vaderdag, verjaardagen, Pasen, Kerstmis… er zijn genoeg feestelijke gelegenheden om de tafel extra feestelijk aan te kleden. Bij Salt&Pepper is Marble nieuw: een porseleinen servies met een marmerlook.

marbleHet natuurlijke decor is in glazuur gezet. Hierdoor is het sterk, niet poreus en kan het servies gewoon in de vaatwasser, wat na een uitgebreid etentje wel zo fijn is. Combineer naar eigen idee kommen, bekers, kop en schotels, mokkakoppen, soepkommen, platte en dessertborden. Alle items voor een steengoed gedekte tafel zijn aanwezig. Marble kun je ook mooi combineren met een servies in uni kleur zoals wit maar ook azuurblauw.

Coole Frost glazen
Salt&Pepper heeft uiteraard ook glazen en bestek die perfect matchen met het Marble servies. De opvallende glazen van Frost hebben een hele coole look, omdat de glazen grotendeels geëtst zijn. De stoere, zilvermatte optiek past perfect bij het grijs geaderde marmer. De glazen zijn aan de bovenkant transparant, wat wel zo lekker drinkt. Je kunt kiezen uit wijnglazen, champagne- en longdrinkglazen.

Luxe bestek in rosé
En bij zo’n bijzondere aankleding pakt natuurlijk ook uit met het bestek. Van slabestek tot kaasmes, van taartschep tot taartvork. Salt&Pepper biedt met de Host-collectie alle luxe extra’s en dan ook nog eens in dé trendkleur van dit seizoen: rosé. Een warme kleur die het midden houdt tussen goud en koper, met een mooie roze zweem. Hip en sjiek tegelijk. En ook weer prachtig te combineren met het Marble-servies. Met name de rosé koffielepels en taartvorkjes en de ‘marmeren’ kop en schotel en dessertborden zijn een mooie vier-eenheid.

Adviesverkoopprijzen
Marble collectie – 20-delig servies € 119,00, sets vanaf € 24,90
Host collectie sets vanaf € 19,90
Frost wijnglas, champagneglas en longdrinkglas € 39,90 p/4 stuks

Kijk voor meer info op www.saltandpepperathome.eu

 

Fotocredits: www.etenvaneenlekkeretafel.nl

Share This