Metallic haar

Metallic haar

Je moet het maar durven: rondlopen met metallic haar.

Wella MetallicJe moet het maar durven: rondlopen met metallic haar. Volgens haargoeroes en modekenners wordt dit de nieuwe trend in beautyland. Haargoeroe Alex Brownsell – van de beroemde Bleach salon in Londen – probeert het nu ook aan de gewone sterveling te verkopen. Geïnspireerd door de Apocalyps, is Brownsell bezig de techniek verder te perfectioneren. Makkelijk is het namelijk niet.

 

Wie met mooie metallic lokjes de wereld wil gaan veroveren moet zich wil bedenken dat het nog een hele klus is. Zo moet er volgens Brownsell eerst geblondeerd worden en komen er talloze glansproducten bij kijken. Geen optie dus voor wie van natuurlijk haar houdt, maar trendgevoelige types zullen er aan moeten geloven. Volgens Fashionista worden er al regelmatig modellen op de catwalk gespot met metallic haar.

 

De modellen van de Topshop Unique catwalkshow voor lente/zomer 2012 kregen stuk voor stuk een gouden verflaag over het haat en Cynthia Rowley voorspelde al in 2011 dat metallic hairextensions helemaal je van het zouden worden. Het lijkt er op dat ze gelijk krijgt.

 

Share This