Miss Chaos bekent kleur

Miss Chaos bekent kleur

Het gloednieuwe fashionlabel Miss Chaos is lekker kleurrijk. Jurken, rokjes, vestjes, tops en leggings in kleuren en dessins waarmee je oneindig veel outfits kunt samenstellen.

Hoe je alle items ook mixt en matcht, in Miss Chaos voel je je supervrouwelijk. Van een rok met polkadot in een opvallende roze tint tot een mooie riem als kleuraccent; je bepaalt elke dag zelf hoe gewaagd je je outfit maakt. En uiteraard heeft de collectie van Miss Chaos de pasvorm en kwaliteit die je van de ontwerpers van Chaos-and-Order mag verwachten!

Over Miss Chaos
Miss Chaos is het dameslabel van het populaire kinderkledingmerk Chaos-and-Order. Net als haar ‘kleine zusje’ onderscheidt het merk zich door haar opvallende dessins waarmee je eindeloos kunt combineren. De kleding heeft een mooie, aangesloten pasvorm en is gemaakt van mooie, soepele stoffen met veel draagcomfort.

De wintercollectie van Miss Chaos is vanaf medio september exclusief verkrijgbaar via www.misschaos.nl. En betaalbaar: jurken vanaf € 59,95, rokjes € 39,95, vest € 39,95, top of legging € 19,95.

Share This