Mix en match met bikini’s van Cyell

Mix en match met bikini’s van Cyell

In de nieuwe zomercollectie van Cyell zie je oosterse dessins, tropische dieren en planten en Afrikaanse versieringen. De kleuren variëren van kobalt blauw tot smaragd groen en verleidelijke roodtinten. 

De collectie is speciaal ontworpen om te mixen en te matchen, zodat je eindeloos kunt combineren en je eigen stijl kunt creëren. De CYELL beachwear collectie bestaat uit kleurige bloemenprints en grafische dessins afgewisseld door krachtige uni-kleuren en fluor. De ‘Tie dye’-effecten, jaquard prints en colorblocking zorgen voor een vernieuwende trend in de collectie. Daarnaast zijn er ook noviteiten wat betreft modellen en details. Zo zien we trendy bustiers en stijlvolle hoge broekjes. Ook prachtig uitgewerkte kralen broches en een riempje met franjes in dip dye effect, afgewerkt met gouden muntjes trekken de aandacht. Stills_e_mailing.3

Cover-ups
Qua beach cover-ups steel je absoluut de show op het strand met een tuniek in een katoen/zijde kwaliteit die  aan de voor- en achterkant van kleur verschillen. De tuniek is afgewerkt met een mooie rand van kraaltjes en pailletten. De bandeautrend zet ook dit seizoen door, er is volop keuze uit verschillende vormen. Ook zien we trendy badpakken met vrouwelijke volants en tankini’s in diverse cupmaten. Er is een grote diversiteit aan slips: hoger vallende, maar ook kleinere slips die gestrikt worden aan de zijkant. Belts en strikkoordjes maken de broekjes tot echte pareltjes.

Special care
Sinds zomer 2008 zet Cyell zich in voor vrouwen die een borstprothese dragen. Cyell is aan dit project begonnen vanuit een ideologisch standpunt en vanuit een helaas groeiende vraag naar dit product. De kleine Beachwear Special Care collectie kenmerkt en onderscheidt zich door goede pasvorm en stijlvolle dessins. De bikini’s en tankini’s zijn uitsluitend verkrijgbaar als sets. Ieder item is voorzien van een geïntegreerd hoesje om de prothese onopvallend te dragen. De stoffen zijn zacht op de huid en de gekozen materialen bieden de benodigde stevigheid om de prothese(s) onopvallend te dragen zodat deze dicht tegen de huid blijven aanliggen. Het gebruik van foam in de cups verhult kleine oneffenheden. De collectie loopt qua dessins mee in de reguliere collectie waardoor volop bijpassende accessoires verkrijgbaar zijn.

Kijk voor meer informatie op www.cyell.com.

Share This