Mooie tuinafscheiding

Mooie tuinafscheiding

Gevlochten tuinschermen en meubelen zijn onverminderd populair, vanwege hun karakteristieke, warme en natuurlijke uitstraling. Alleen jammer dat natuurlijke materialen als riet, rotan en wilgenteen een beperkte levensduur hebben. Made by VBL vond daar iets op. 

Kubu is een innovatief kunststof fibermateriaal dat een tuinleven lang meegaat en daardoor erg duurzaam is. Het materiaal heeft de natuurlijke uitstraling van wilgenteen, maar is met een dikte van 18 mm veel steviger en robuuster. De tuinschermen en poorten zijn bovendien onderhoudsvrij, UV- en weerbestendig.

Soorten tuinschermen en poorten
imagesMade by VBL heeft verschillende panelen die je als tuinscherm en poort kunt gebruiken. De panelen zijn gemaakt van een gepoedercoat aluminium frame met spijlen in bruin/grijs of zwart en ingevlochten met 18 mm dik fiber in de kleuren Nature of Black, in de maat 180×180 cm. De panelen kunnen compleet worden geleverd met 270 cm lange aluminium palen, gepoedercoat in grijs/bruin of zwart, waartussen je de panelen blind bevestigt. Al met al een zeer lichte, maar duurzame constructie.

Dezelfde panelen zijn er ook in de Double Weaving variant, die met ‘stroken’ van zes fibers tegelijk zijn gevlochten. De paneelpoorten, ook in 18 mm dik fiber in Nature of Black, zijn 180 cm hoog en 90 cm breed en worden compleet geleverd met RVS hang- en sluitwerk, incl. een antidiefstalplug.

Adviesverkoopprijzen: tuinpaneel 180 x 180 cm: € 285,-.

Kijk voor meer informatie op: www.madebyvbl.com

Share This