Zaterdag 9 april Dance4Freedom – 4FREE

Zaterdag 9 april Dance4Freedom – 4FREE

Dance4Freedom - 4FREEBij het feest van Dance4Freedom, morgenavond in de Westerunie in Amsterdam, bepaal je zelf jou entreeprijs op basis van jou eigen waardering. Traditionele kaartverkoop is niet meer van deze tijd, vandaar dit unieke concept.

DANCE4FREEDOM combineert dansbare muziek met alle waarden waar Amsterdam al eeuwen om bekend staat, zoals vrijheid, diversiteit, respect, tolerantie, leven en laten leven, genieten en laten genieten. DANCE4FREEDOM verwelkomt en verenigd dan ook alle extravagante nachtvlinders en flamboyante vrijheidsfiguren; van alle leeftijden van 18 tot 80, van alle seksuele voorkeuren en GLBTI, enz., van alle nationaliteiten en afkomst en alle levende decorstukken in hun eigen dresscode, met alle make-up, mode en haarstijlen, allemaal en helemaal uitgedost en uitgerust om voor vrijheid flink los te gaan. Alles mag en niets moet. We laten dat wat we gemeen hebben, vrijheid en feesten, ons verbinden!

Wat kan je verwachten

Dance4Freedom is een superfeest met dansbare techno, techhouse, minimal en electro van bekende DJ’s zoals DJ Isis, Koen Groeneveld, Stefano Richetta en anderen. Verwacht er veel extravagante nachtvlinders en flamboyante vrijheidsfiguren; van alle leeftijden van 18 tot 80, van alle seksuele voorkeuren en GLBTI, enz., van alle nationaliteiten en afkomst en alle levende decorstukken in hun eigen dresscode, met alle make-up, mode en haarstijlen, allemaal en helemaal uitgedost en uitgerust om voor vrijheid flink los te gaan. Alles mag en niets moet. We laten dat wat we gemeen hebben, vrijheid en feesten, ons verbinden!

Locatie: Westerunie Amsterdam

Zaterdag 9 april 2016

Tijd: 23:00 – 05:00

Tickets:4FREE!!!

 

Share This