Moroccanoil

Moroccanoil

PlanetFem test Morocanoil. Het wondermiddel voor jouw haar?

 

Morocanoil: hét merk waarmee modellen en celebreties hun precious lokken verzorgen. Dit merk staat voor hoogwaardige styling- en verzorgingsproducten op basis van arganolie. Oprichtster Carmel Tal kwam in Marokko in aanraking met de ‘Moroccanoil hairtreatment’ een verzorging met als hoofdingrediënt arganolie. Carmen was onder de indruk van deze olie en nam een aantal flessen mee naar haar eigen salon in Montréal. Tien jaar later worden de producten van Moroccanoil gebruikt over de hele wereld gebruikt in luxe haarsalons.

PlanetFem test ‘The Original Morrocan treatment’ het bekendste product van het merk, de verzorgende olie. Je kunt de olie na het wassen op handdoekdroog haar gebruiken maar ook op droog haar pakt de olie erg goed. Dit product is vooral geschikt voor dames met droog of pluizig haar. Deze olie heeft de belofte je haar zacht, glanzend, pluisvrij te maken ook verkort het de droogföhn- en stylingtijd. Deze olie laat je haar niet vet achter in tegenstelling tot andere oliën. Klinkt goed!

 

En dan nu….het oordeel!
Schrijver dezes heeft hoofdzakelijk last van droge puntjes en pluis. Vooral door de stijltang en verven is mijn haar er niet gezonder op geworden. Morocan oil moet dus het wondermiddel zijn voor mijn steile haar. Als eerste onder de loep de verpakking: een glazen flesje van 100 milliliter met een pompmechanisme, erg praktisch en stevig. Met deze fles ga ik heel lang doen!  De olie die erin zit is gelig van kleur, erg vloeibaar en de geur is goddelijk. De heerlijke, licht zoete geur blijft de hele dag subtiel in mijn haar zitten (stiekem ruik ik er af en toe aan). Na het wassen  breng ik twee pompjes van de olie aan en ga vervolgens verder met mijn dagelijkse beautyroutine. Ik heb vrij lang haar wat erg dik is dus vandaar de twee pompjes, mocht jouw haar minder lang/dik zijn dan voldoet één pompje. Eenmaal droog voelt mijn haar heerlijk zacht en glanst het ontzettend. Als mijn haar droog is en toch een beetje pluist gebruik ik een beetje van de olie en het mijn haar zit goed. Het lijkt ook wel gewilliger, no more bad hair days!

moroccanoilklein

Share This