Multifunctionele telefoonhoesjes

Multifunctionele telefoonhoesjes

Je herkent het vast wel: zo’n dag dat je alleen maar aan het rennen en het vliegen bent. Vanuit je werk nog even wat drinken met een collega, rennen om de trein te halen, met de fiets naar huis, snel wat eten om op tijd te zijn voor je pilatesles. Daarna nog even met je moeder bellen en dan naar bed, om de volgende ochtend vroeg weer op pad te zijn. Er zijn van die types die er aan het eind van de dag nog steeds uitzien om door een ringetje te halen. Hoe doen ze dat toch, zonder een tas vol beautyspullen bij zich te hebben?

Telefoonhoesje
Omdat we de hele dag van hot naar her rennen, is het helemaal niet handig om steeds rond te moeten sjouwen met zo’n grote tas. Maar wat dragen we altijd bij ons? Juist, onze telefoon. Hierin staan alle afspraken, waar we moeten zijn, hoe laat en hoe we er moeten komen. Het meest ideale is om een klein tasje te hebben waar je telefoon inpast. Dat kan met een multifunctioneel telefoonhoesje, waar je naast je telefoon en je bankpasjes, OV-kaart of rijbewijs ook nog wat andere noodzakelijke spullen in mee kunt nemen. In het hoesje is nog ruimte voor bijvoorbeeld een mini-lipgloss en mascara, zodat je in de loop van de dag je make-op even kunt bijwerken om er vervolgens weer stralend bij te lopen!

smartphonehoesje telefoonhoes telefoonhoesje

Tablethoes
Hetzelfde geldt eigenlijk voor je tablet. Ga je de deur niet uit zonder? Vervoer hem dan in een handige tablethoes, waar je ook je nagelvijl in kunt doen: loop je tenminste niet de rest van de dag met een afgebroken nagel rond. Je kunt de draaibare hoes ook zo voor je neerzetten dat je met behulp van een spiegel-app makkelijk je make-up kunt bijwerken. Zo heb je altijd alles bij de hand om er verzorgd uit te zien op je afspraak, zonder dat je de hele dag met een grote tas loopt te zeulen.

 

 

Share This